1. HABERLER

  2. SPOR

  3. 100 bin EURO değil 2 Milyon EURO istiyoruz!
100 bin EURO değil 2 Milyon EURO istiyoruz!

100 bin EURO değil 2 Milyon EURO istiyoruz!

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, “Yakup Kırtay’ın değeri 3-5 milyon EURO eder ama biz içinde bulunduğumuz şartlardan dolayı 2 milyon EURO istiyoruz” dedi.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, Beşiktaş’ın istediği Yakup Kırtay konusunda hafta içinde Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile görüşme gerçekleştireceklerini söyledi. Mavi-beyazlı kulübün Başkanı Dal, “Yakup Kırtay, genç ve gelecek vaat eden ve ülkemizde de sayıları az olan sol stoperlerden birisi. Hakan Hocamızın gelişi ile birlikte iyi bir gelişim gösterdi. Gelişmeye de açık bir oyuncu. Bize göre Yakup’un değeri 3-5 milyon EURO eder, ama biz içimizde bulunduğumuz şartlar itibariyle Beşiktaş’tan 2 milyon EURO talep ettik. Hafta içinde Beşiktaş Kulübünün değerli yöneticisi Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile görüşeceğiz. İnşallah, bu transferin adı hafta içinde konulur” dedi.

5 Dosyayı çözüme kavuşturdu

Mavi-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Dal, Transfer tahtasının kapalı olmasına mani dosyalardan 5’ini çözüme kavuşturduklarını belirterek, diğer dosyaların çözümü için de harıl harıl çalıştıklarının altını çizdi.

Dal, “İyi niyet çerçevesinde diğer oyuncularla da görüşmelerimiz devam ediyor. Bu işi en kısa sürede çözmek istiyoruz. Erzurumspor kanadı olarak biz iyi niyetimizi her zaman gösteriyoruz. Karşı taraftaki futbolcu, menajerler ve avukatlar da duyarlı davranırlarsa kulübümüzün önünün açılmasına katkı sağlamış olurlar” dedi.

Gelişime açık çok sayıda oyuncumuz var!

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in destekleri ile çok sayıda genç ve yetenekli oyuncuyu Erzurumspor’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Onursal başkanımız Mehmet Sekmen, en az 5-6 Erzurumlu oyuncunun takımda oymasını bekliyoruz, demişti. Bunu geride bıraktığımız sezon başardık. Hakan Hocamız nezdinde çok sayıda genç oyuncumuz  gelişim gösterdi. Göstermeye de devam edecekler” diye konuştu.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.