1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Acun gözü 1.Lig'e dikti!
Acun gözü 1.Lig'e dikti!

Acun gözü 1.Lig'e dikti!

Transfer tahtasının açılması için kampanyaya umut bağlayan Erzurumspor’da en büyük beklenti, ünlü televizyoncuda. Zor durumda olan takımı Süper Lige çıkarması için ünlü yapımcının kapısı çalınırken Acun Ilıcalı'nın teklifte sıcak baktığı öğrenildi…

A+A-

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın, memleketi Erzurum'un takımı olan Erzurumspor'u satın alabileceği iddia ediliyor. Daha önce Hull City ve Shelbourne FC'yi satın alan Ilıcalı, şimdi gözünü Erzurumspor'a dikmiş durumda. Erzurumspor yöneticileri, ünlü yapımcının kapısını çalarak teklifte bulundu ve Ilıcalı'nın bu teklife sıcak baktığı öğrenildi. Eğer Ilıcalı takımı alırsa, Süper Lig'e çıkarma ihtimali yüksek görünüyor.

MustafaBarisDurak Medya'da yer alan habere göre ünlü yapımcı Acun Ilıcalı memleketi Erzurum'un takımı olan Erzurumspor'u alacağı iddia edildi.

İddiaya göre daha önce Hull City ve Shelbourne FC'yi satın alan ünlü yapımcı gözünü 1.Lig ekiplerinden Erzurumspor'a dikti. Daha önce memleketinin takımı için yardım kampanyası düzenleyen Ilıcalı şimdi zor günler yaşayan takıma sahip çıkacak. Erzurumspor yöneticilerinin kapısını çaldığı ünlü yapımcı teklife sıcak baktığı öğrenildi. Ünlü yapımcının takımı alırsa Süper lige çıkarması kesin gözüyle bakılıyor.

Acun bombası!

Öte yandan Pusula gazetesinde yer alan haberde, Transfer tahtasının açılması için yoğun çaba sarf eden Erzurumspor FK’da Acun Ilıcalı’nın ciddi manada maddi destekte bulunacağı haberleri, özellikle de taraftarları heyecanlandırıyor. Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın son günlerde sıklıkla görüştüğü ve kulübe destek vereceğini de deklare ettiği Acun Ilıcalı, duyumlarıma göre 30 Milyon Türk lirası gibi önemli bir miktar maddi yarımda bulunacak. 100 Milyon liranın biraz üzerinde borcu bulunan, borcun yarısının temin edilmesi halinde ellerinin rahatlayacağına inanan mavi-beyazlı yönetimin, aynı isimden televizyon kanalında yine bir yardım kampanyası beklentisi içerisinde olacağı bilgisi edinildi. Bir sır gibi saklanan yardım meblağının doğruluğu ancak Ilıcalı’nın açıklaması ile ete-kemiğe bürünecek gibi de duruyor.

Bugüne kadar sağlanan sağlam ikili ilişkiler sayesinde özellikle geçen yıl çok sıkıntı yaşayan Erzurumspor’un aynı sıkıntılar ile karşılaşmaması için elinden geleni yapacağı sözünü veren Ilıcalı’nın kaynak aktarımına, yöneticiler kadar taraftarlar da bayram ediyor ve beklenti içerisine girdi. Taraftarlar, ‘’Çok zor şartlar altında bir sezonu da geride bıraktık. Artık yeni sezonda da aynı sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Yapılan kampanyaya en büyük desteği yaparsa yine Acun Ilıcalı yapar ve bundan da büyük mutluluk ve keyif duyarız’’ diyorlar. İbrahim Erkal Kültür Merkezi salonunda gerçekleşecek olan lansmanı takip edeceklerini de söyleyen taraftarlar, ‘’Sadece Acun Ilıcalı’nın işi olmamalı, şehrini seven her işadamının da bu çorbada tuzu olsun’’ şeklinde konuşuyorlar.

Vedat Refayeli - Pusula Gazetesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum