1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'a tazminat davası açtı
Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'a tazminat davası açtı

Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'a tazminat davası açtı

Acun Ilıcalı, asılsız iddia ve hakaretleri iddiasıyla Aziz Yıldırım hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu ve 10 milyon TL tazminat davası açtı.

A+A-

Gazete Güncel- Ilıcalı'nın Yıldırım'ın asılsız iddia ve hakaretleri için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu ve 10 milyon liralık tazminat davası açtı.

"Acun Ilıcalı, dün dava açtı"

Başkanlık yarışı öncesi NOW TV'de İlker Karagöz'ün Çalar Saat programına katılan Koç, Aziz Yıldırım'ın sadece kendisine değil listesindeki isimlere de saldırdığını belirterek, "Sadece bana saldırmıyor. Yönetimdeki arkadaşlara da saldırıyor. Acun Ilıcalı, dün dava açtı. Ama düne kadar çok iyi anlaşıyorlardı." diye konuştu.

Acun Ilıcalı - Aziz Yıldırım kavgası

NE OLMUŞTU?

Aziz Yıldırım, geçtiğimiz gün Enver Aysever'in YouTube'daki programına konuk olmuş ve Ilıcalı hakkında "Acun FETÖ'cülere pasaport veriyormuş, Adnan Oktar meselesine girersem sokağa çıkamaz" demişti. Ilıcalı da Yıldırım'ın bu sözlerine "Bir tanesini ispat ettikleri gün, beni bir daha hiç görmeyeceksiniz. Bunu da iddia ediyorum." diyerek karşılık vermişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.