1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Acun Ilıcalı özü sözü bir Dadaş'tır
Acun Ilıcalı özü sözü bir Dadaş'tır

Acun Ilıcalı özü sözü bir Dadaş'tır

ortumspor Başkanı Cüneyt Kishali, “Acun Ilıcalı, Dadaş; özü sözü doğru, zalimin karşısında mazlumun yanında olan, geleneklerine bağlı törelerine saygılı adamdır” dedi.

A+A-

Gazete Güncel- Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç’un listesinde yer alan Erzurumlu Acun llıcalı’ya Aziz Yıldırım’ın yönelttiği suçlama ve eleştirilere bir tepki de Tortumspor’dan geldi.

Dadaşları 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil edecek olan Yeşil-beyazlı kulübün çiçeği burnunda başkanı Cüneyt Kishalı,  “Tırnakları ile kazıyarak başarıyı elde etmiş, Dadaşlığın tüm hasletlerini taşıyan, yardımsever ve merhametli bir yüreğe sahip insan ve değerli hemşehrimiz Acun Ilıcalı’ya karşı yöneltilen suçlamaları yapan Aziz Yıldırım’ı kınıyoruz. Bu mesnetsiz bir Erzurumlu olarak kabul etmemiz mümkün değil, biz yüreği Erzurum ve Türkiye için çarpan başarılı iş insanı ve spor adamı Acun Ilıcalı’nın her zaman yanındayız” dedi.

Acun beyin kapısı rahatça çalarız

Acun Ilıcalı’nın Fenerbahçe Spor Kulübüne yönetici seçilmesinin Tortumspor ailesi olarak kendilerini de gururlandıracağını belirten Kishalı, “O bir Dadaş, Erzurumlu ve Erzurumsporlu her insan Acun beyin kapısını rahatlıkla çalıp, derdini isteğini kendisine iletebilir” diye konuştu.

Ekranlarını Erzurumsporumuz için açtı

Acun Ilıcalı’nın başarılı bir medya patronu olarak defalarca televizyon kanallarını Erzurumspor için açtığını yardım kampanyası başlattığını ve Dadaşlar Diyarına fabrika kurduğunun altını çizen Tortumspor Başkanı Cüneyt Kishalı, “Değerli hemşehrimiz ve gurur kaynağımız Acun Ilıcalı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına destek veren ve bir gecede depremin yaralarını sarmak için milyonlarca bağışı toplayan bir yürekli insana yapılan bir haksızlıktır. Bir seçim uğuruna bu kadar ucuz siyaset yapılmamalı. Aziz Yıldırım’ın yaptığı belden aşağı vurmaktır. Hemşehrimize yapılan suçlamaları Tortumspor camiası olarak kınıyoruz” dedi.

Nurullah PALA-Ömer ŞENER/PUSULA GAZETESİ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.