1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Acun'u Yıldırım'a yem etmeyiz!
Acun'u Yıldırım'a yem etmeyiz!

Acun'u Yıldırım'a yem etmeyiz!

Acun Ilıcalı’nın İbrahim Erkal’den sonra bu şehre önemli dokunuşlar yapan bir Dadaş olduğunun altını çizen Dadaşlar Grubu Genel Koordinatörü Tevhit Ergin, “Acun bizim bir değerimizdir, millete yem etmeyiz” dedi.

A+A-

Gazete Güncel- Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım’ın seçim öncesi Erzurumlu Acun Ilıcalı’ya yönelik eleştiri ve suçlamaları karşısında Dadaşlar Grubu da sessiz kalmadı.

Kendi kişisel sosyal medya hesaplarından Acun Ilıcalı’ya destek paylaşımları yapan Dadaşlar Grubu Genel Koordinatörü Tevhit Ergin, Gazeteniz Pusula’ya da yaptığı açıklama ile hemşehrisine arka çıkarak destek verdi.

Acun Ilıcalı’yı sadece Erzurumspor’a destek veren biri olarak değerlendirmemek gerektiğinin altını çizen Ergin, “Acun memleketinin takımına yaptığı yardımların yanı sıra baba ocağına bir de fabrika yapmıştır. Bir çok Erzurumludan daha iyisini yapmıştır” dedi.

Kadınlara istihdam sağlamıştır

Acun Ilıcalı’nın Erzurum’da kurduğu fabrika sayesinde Dadaş kadınlara iş istihdamı sağladığını ifade eden Ergin, “Acun sonradan zengin olan bir Erzurumlu iş adamı  olarak  Dadaşlar diyarı ile ilgili bir hayalini gerçekleştirmiştir. Kurduğu fabrikada şehrinin genç kadınlarına istihdam oluşturmuştur” diye konuştu.

Her ay Erzurumspor’a yaptığı yardımın dekontlarını mı yayınlasın

Acun Ilıcalı’nın Erzurumspor’a her daim maddi destek sağladığının da altını çizen Dadaşlar Grubu Genel Koordinatörü Tevhit Ergin, “Adam çıkıp her ay destek dekontumu yayınlasın. İbrahim Erkal’dan sonra bizim bir değerimizdir Acun Ilıcalı. Rahmet İbrahim Erkal bu kentte dünyaya gelmiştir. Acun Ilıcalı, burada doğmamasına rağmen memleketine aşık bir insandır. Kendisine bir Erzurumlu olarak teşekkür ediyorum” dedi.

Aziz Yıldırım siyaset yapıyor

Aziz Yıldırım’ın siyaset yaptığını ve Acun Ilıcalı’ya belden aşağı vurduğuna değinen Dadaşlar Grubu Genel Koordinatörü Tevhit Ergin, “Hemşehrimiz Acun Ilıcalı’ya Aziz Yıldırım belden aşağı vurmuştur. Bu hareket ona yakışmamıştır. Ama biz Erzurumlular olarak hemşehrimizi millete yem etmeyiz” şeklinde konuştu.

 

Nurullah PALA-Muhammet TARHAN/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum