1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Ahmet Aslan, 'Minnet Eylemem' demeye Erzurum'a geliyor
Ahmet Aslan, 'Minnet Eylemem' demeye Erzurum'a geliyor

Ahmet Aslan, 'Minnet Eylemem' demeye Erzurum'a geliyor

‘Susarak Özlüyorum, Minnet Eylemem’ gibi sevilen şarkılara imza atan Ahmet Aslan, solo konseri ile 24 Aralık’ta Erzurumlu müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

A+A-

Gazete Güncel- Kendine has tarzıyla şarkıları yorumlayan müzisyen Ahmet Aslan, Erzurum’da sevenleriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor. 24 Aralık Salı günü saat 20.00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahne alacak olan Aslan, konserde sevilen şarkılarının yanında albümlerinde yer almayan şarkıları da seslendirecek.

Anadolu müziğini Batı enstrümanlarıyla birlikte kullanan Aslan, albümleri ile en çok kayıt listesine girmiş, aynı zamanda birçok önemli film ve televizyon dizisinin müziklerine de imza atarak dikkatleri çekmişti.

Merakla beklenen konserin biletleri ise bubilet.com üzerinden 55o TL’den satışa sunuldu.

Ahmet Aslan Kimdir?

1971 yılında Tunceli’de dünyaya gelen Ahmet Aslan, 1993 – 1996 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarı'nda eğitim gördü. 1996'dan beri Almanya'da yaşamını sürdüren Aslan'ın, 2003 yılında “Rüzgar ve Zaman” adlı ilk solo albümünü yayınladı.

İlk albümüyle dikkat çeken müzisyen, ardından 2008 yılında “Meleklerin Dansı” isimli yeni albümü ile müzikseverlerin karşısına çıktı.2008-2012 yılları arasında Dünya Müziği üzerine eğitim gördü. Eğitimin ardından Codarts University for the Arts (Rotterdam Dünya Müzik Akademisi) adlı kategori, lisans seviyesini tamamladı.

Şeyma TAHİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.