1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. AK Parti Çat 8. Olağan Kongresi tamam
AK Parti Çat 8. Olağan Kongresi tamam

AK Parti Çat 8. Olağan Kongresi tamam

AK Parti Çat İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi.

A+A-

Gazete Güncel- AK Parti Çat İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede birlik ve beraberlik mesajı veren Erzurum İl başkanı İbrahim Küçükoğlu, “Çat’ımızın daha güçlü ve aydınlık bir geleceği için, teşkilatımızın kararlı iradesiyle yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bu anlamlı günde bizlerle olan tüm dava arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Kongreye, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat, Erzurum Koordinatörü ve Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, MKYK Üyesi Fevzi Polat, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Akarsu ve Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar katıldı.

“Çat’ta kongre heyecanı”

AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, “Çat AK Parti Çat 8. Olağan Kongremizde, hemşehrilerimizle bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi yeniden güçlendirdik. Hep birlikte, Türkiye’nin hedeflerine ulaşması için kararlılıkla yürüyoruz. Kongremizin Çat ilçemize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyor, katılan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni yönetimi tebrik eden AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat, “AK Parti Çat 8. Olağan İlçe Kongresi'nde ilçe başkanlığına seçilen Yavuz Yaşa ve yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımızı yürekten tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Çat'ın geleceği için el birliğiyle güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum. Ayrıca, görevi devreden Mahmut Kaya'ya emekleri ve hizmetleri için teşekkür ederim. Kongremize katılarak destek veren tüm dava arkadaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

“Durmak yok yola devam”

Kongrede konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “AK Parti Çat 8. Olağan Kongremizi büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Birlik ve beraberlik içerisinde çıktığımız bu kutlu yolda, milletimize hizmet etme aşkıyla daha nice güzel başarılara imza atacağımıza inancımız tam. Çat'ımıza ve Erzurum'umuza hep birlikte en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Teşkilatımıza gönül veren tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Daha güçlü bir Çat, daha kalkınmış bir Erzurum ve daha büyük bir Türkiye için durmak yok, yola devam” ifadelerine yer verdi.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.