1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. AK Parti Horasan ve Köprüköy Kongreleri tamamlandı
AK Parti Horasan ve Köprüköy Kongreleri tamamlandı

AK Parti Horasan ve Köprüköy Kongreleri tamamlandı

AK Parti Horasan İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi.

A+A-

Gazete Güncel- AK Parti Horasan İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede birlik ve beraberlik mesajı veren Erzurum İl başkanı İbrahim Küçükoğlu, “Horasan’ımızın daha güçlü ve aydınlık geleceği için, teşkilatımızın kararlı iradesiyle yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bu anlamlı günde bizlerle olan tüm dava arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Kongreye, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Fatma Öncü, Abdurrahim Fırat, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrelerde açıklamalarda bulunan AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, “Bugün, 8. Olağan Kongre sürecimizi tamamlamak üzere Horasan ve Köprüköy ilçe teşkilatımızla bir araya geldik. AK Parti, 2001 yılında milletimizin idealleri ve hedefleri doğrultusunda kurulan güçlü bir hareket olarak, Türkiye’nin aydınlık geleceği için her adımını büyük bir sorumlulukla atmaya devam ediyor. 8.Olağan Kongrelerimiz, partimizin Türkiye’yi küresel arenada lider bir ülke yapma iradesini bir kez daha teyit ediyor. Horasan’da gerçekleştirdiğimiz kongrenin ülkemiz ve ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm ilçelerimizde geleceğimizi inşa etmeye devam edeceğiz. Devamında bir sonraki durağımız olan Köprüköy 8. Olağan İlçe Kongremize katıldık. Gençlerimizin enerjisini, hanım kardeşlerimizin zarafetini ve büyüklerimizin birikimini bir araya getirdiğimiz bu kongre sürecinin, Erzurum’umuza güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Her biri bu yolda emek vermiş tüm dava arkadaşlarımın katkılarına minnettarım” ifadelerine yer verdi.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.