1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. AK Partililer Erzurum şehrin gündemini konuştu
AK Partililer Erzurum şehrin gündemini konuştu

AK Partililer Erzurum şehrin gündemini konuştu

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nın düzenlediği, milletvekilleri ve belediye başkanlarının katılım sağladığı basın toplantısında şehrin gündemi konuşuldu.

A+A-

Gazete Güncel- AK Parti Erzurum İl Başkanlığı, Palandöken Kayak Merkezi’nde bulunan bir kafede basın toplantısı düzenledi. Toplantıya AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Fatma Öncü ve Mehmet Emin Öz, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, AK Parti ilçe başkanları, il gençlik ve kadın kolları başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, önümüzdeki aylarda ilçe ve il kongresinin düzenleneceğini duyurarak, “Önümüzde bir kongre çalışması da var. Ekim ayı içerisinde ilçe kongrelerimizi yapmış olacağız. Nasip olursa Aralık ayı içerisinde de il kongremizi yaparak, aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Daha öncesinden de çalışmalarımız oluyor. Bazı ilçe teşkilatlarımızda da değişiklikler oldu. Merkez ilçelerimizden Aziziye ilçe başkanımız değişti. Bu çalışmalarımız devam edecek. Aralık ayında da aynı coşkuyla Sayın Cumhurbaşkanımızın da katılmasını beklediğimiz bir kongreyle çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

AK Parti olarak kentin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini kaydeden Küçükoğlu, “Erzurum sahipsiz değil. Erzurum’un her konusuna nasıl sizler ehemmiyet gösteriyorsanız takdir edersiniz ki bizler de Erzurum’un sorunlarına en üst düzeyde sahip çıkıyoruz. Elimizden geldiği kadar da sonuca ulaştırmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Hayata geçirilecek yem fabrikası, 2. Organize Sanayi Bölgesi, stat gibi çalışmaların sürdüğünü belirten Küçükoğlu, istihdamı artırmak için çalıştıklarını da kaydetti.

Toplantıya AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Fatma Öncü ve Mehmet Emin Öz’ün de kısa birer konuşma yaptığı toplantı, basın mensuplarının soruları ile devam etti.

Manolya Bulut/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.