1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aktan başkan, Dal başkan vekili
Aktan başkan, Dal başkan vekili

Aktan başkan, Dal başkan vekili

TFF 1. Lig Kulüpler Birliği’nde Mevlüt Aktan dönemi başladı. Eylül ayındaki seçime kadar Birlik başkanlığını Manisa FK Başkanı Aktan yapacak. Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal ile Ümraniyespor başkanı Ömür Aydın Başkan Vekili oldu.

A+A-

Gazete Güncel- Eyüpspor’un Süper Lige çıkması nedeniyle Murat Özkaya TFF 1. Lig Kulüpler Birliği Başkanlığından ayrıldı. Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, TFF 1. Lig Kulüpler Birliği’nin yeni Başkanı oldu. Aktan, bu görevi Eylül ayında yapılacak olan seçime kadar sürdürecek.

Çiçeği Burnunda başkan Aktan, “TFF 1. Lig kulüplerinin tüm sorunlarını biliyoruz. Bu sorunları çözmek için çalışacağız” dedi.

Kulüpler Birliği “Aktan” dedi

Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, İstanbul’da yapılan TFF 1. Lig Kulüpler Birliği toplantısında TFF 1. Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı’na seçildi. Eylül ayında yapılacak olan seçime kadar Birlik Başkanlığını Aktan sürdürecek.

Aktan, “TFF 1. Lig Kulüpleri Birliği bize çok önemli bir görev verdi. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarım TFF 1. Lig kulüplerinin tüm sorunlarını yakından biliyoruz. Bu sorunların çözümü konusunda her türlü mücadeleyi vereceğiz. Amacımız TFF 1. Lig kulüplerimizin her an yanında olmak ve kulüplerimizin haklarını sonuna kadar savunmak” dedi.

Dal ve Aydın başkan vekili

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal ve Ümraniyespor Başkanı Ömür Aydın da başkan vekilliği görevlerine getirildi. TFF 1. Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı görevi için kulüp başkanlığına teşekkür eden Mevlüt Aktan, daha sonra yemekte kulüp başkanları ile buluştu.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.