1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Altınok, Yumlu'nun bastasını kesti
Altınok, Yumlu'nun bastasını kesti

Altınok, Yumlu'nun bastasını kesti

Iğdır maçı hazırlıklarına devam eden Erzurumspor FK’da sakat Mustafa Akbaş’ın dışında eksik bulunmazken, 37 yaşına basan kaptan Yumlu’nun pastasını, idmanı seyretmeye gelen eski bakan Selami Altınok kesti..

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumspor FK’da Iğdır mesaisine devam edildi. Teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde dün Kazım Karabekir stadyumunda taktik ağırlıklı idman yapan mavi-beyazlılarda, sakatlığı devam eden ve Iğdır’a götürülmeyecek olan, özel idman yapan stoper Mustafa Akbaş’ın dışında eksik ve cezalı yok. 3 sarı kartı bulunan Orhan’ın oynaması ve sarı kart görmesi halinde bir sonraki Bolu maçında oynayamayacağı belirtiliyor. Bugün öğleden sonra özel olarak tasarlanmış yeni otobüsü ile Iğdır’a gitmek üzere yola çıkacak olan kafilenin akşam saatlerinde komşu kentte olması bekleniyor. Bu arada, Iğdır maçına alınacak olan seyirci adedi konusunda belirsizlik devam ediyor, bu konuda Erzurumspor FK’nın de sessiz kalması dikkati çekiyor..

Altınok idmanda

Cuma günü akşam oynanacak Alagöz Holding Iğdır FK maçına hazırlanan Erzurumspor FK’nın dünkü antrenmanında önemli konuklar vardı. Mavi-beyazlıların kapalı transfer tahtasının açılmasında önemli rol oynayan isimlerden İçişleri eski bakanlarından Erzurum Milletvekili Selami Altınok, beraberinde Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar ile Erzurumspor FK’nın Kazım Karabekir stadında yapılan antrenmanına ziyaret gerçekleştirerek, Iğdır maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara başarı dileğinde bulundular. Bir süre yedek kulübesinde antrenmanı izleyen Altınok’a Erzurumspor eski başkanlarından Mevlüt Doğan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur da refakat etti.

Yumlu 37 dedi

Bu arada, 37 yaşında basan Erzurumspor FK takım kaptanı Mustafa Yumlu için antrenman sahasında mini bir kutlama proğramı gerçekleşti. Tecrübeli oyuncu için daha önceden hazırlanmış ve sahaya getirilen oyuncunun doğum günü pastasını da eski Bakan Selami Altınok kesti. Pastanın ilk diliminden kaptana kendi elleriyle ikram eden Altınok, daha sonra takım ve teknik heyet ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Erzurumspor FK, yaşgünü sebebiyle kaptanları Mustafa Yumlu için ‘’İyi ki bizimlesin’’ şeklinde sosyal medyasından paylaşımda bulundu, özel video hazırladı, jest yaptı.

Pusulu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.