1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ankara'da Erzurum gündemi
Ankara'da Erzurum gündemi

Ankara'da Erzurum gündemi

AK Parti Erzurum Heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Erzurum’u masaya yatırdı. Stadyumun yenileme çalışmaları ve atlama kulelerinin iyileştirilmesi üzerine taleplerini ileten heyet, şehirde devam eden önemli projeler üzerine istişare etti.

A+A-

Gazete Güncel- AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Fatma Öncü, Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat, İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak' ziyaret etti. Kazım Karabekir Stadyumu’nun son durumu ve atlama kulelerinin iyileştirilmesi üzerine Bakan Bak’a brifing veren heyet, talep ve isteklerini iletti. Projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte Erzurum’un spor altyapısının güçlendirilmesi ulusal ve uluslararası birçok spor etkinliğine ev sahipliği yapabilmesi hedefleniyor.

Spor altyapısı güçlenecek

Konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, “Ziyaretimizin ana teması şehrimizde faaliyet gösteren stadyumun yenileme çalışmaları ve atlama kulelerinin iyileştirilmesi üzerine oldu. Bu projelerin hayata geçirilmesiyle, Erzurum’un spor altyapısının güçlendirilmesi ve ulusal ve uluslararası spor etkinliklerine daha iyi ve kapsamlı ev sahipliği yapabilmesi hedefleniyor. Kadim şehrimizin spor alanındaki verimliliğini artırmak ve gençlerimize daha fazla imkan sunmak adına atılan her adım, şehrimizin kalkınmasına büyük katkı sağlayacaktır. Spor’un cazibe merkezi olan şehrimizi, hep birlikte daha ileriye taşımaya devam edeceğiz. Şehrimize gösterdiği ilgi ve alakalarından dolayı sayın bakanımıza teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.