1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Arkadaşlarını şehit veren uzman çavuştan kahreden haber! Erzurum'da canına kıydı
Arkadaşlarını şehit veren uzman çavuştan kahreden haber! Erzurum'da canına kıydı

Arkadaşlarını şehit veren uzman çavuştan kahreden haber! Erzurum'da canına kıydı

Girdiği çatışmalarda yakın arkadaşlarını şehit veren ve psikolojik sorunlar yaşadığı belirtilen Uzman Çavuş Timur Turan, bugün kiraladığı araba ile Erzurum-Artvin Karayolu'nda beylik tabancası ile intihar etti.

A+A-

Gazete Güncel- Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde, Kuzey Irak'ta ve daha bir çok operasyonda çok başarılı görevlerde bulunduğu öğrenilen Uzman Çavuş Timur Turan, bir süre önce girdiği çatışmalarda arkadaşlarını şehit verdi.  Bu duruma dayanamayarak  psikolojik sorunlar yaşayan Turan, 5 ay önce kendi isteği ile görevinden ayrıldı.

 

BEYLİK TABANCASIYLA İNTİHAR ETTİ

 

Uzman Çavuş Turan'ın, bugün 34 KBL 334 plakalı otomobil ile gitiiği  Erzurum-Artvin Karayolu Söğütyanı Mahallesi girişinde park halinde beklediğini fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

 

Bölgeye giden jandarma ekipleri, şoför koltuğunda başından vurulmuş bir erkek cesedi buldu. Ekipler, yaptıkları incelemede cesedin Timur Turan'a (27) ait olduğunu belirledi.

 

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Turan'ın cesedi, Erzurum Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Kiralık olduğu öğrenilen aracın ön sol camında bulunan iki ayrı yerdeki kırık tespit edildi.

 

Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamı ve Adli Tıp’ın verdiği ölüm raporunda Timur Turhan’ın intihar ettiği öğrenildi.  Bekar olan Turan’ın cenazesi 3 Ekim Perşembe günü Narman ilçesinde toprağa verilecek.

Erzurum Post-Cem Bakırcı'nın haberi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.