1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Avrupa'nın bronz çocuğu Toprak!
Avrupa'nın bronz çocuğu Toprak!

Avrupa'nın bronz çocuğu Toprak!

Erzurum Gençlik Sporlu Toprak Aras’ın dartta başarısı tüm hızıyla sürüyor. Dadaşlar adına ilk kez milli takıma giren ve ülkemizi temsil etme hakkı kazanan Toprak Aras, Türkiye şampiyonalarının ardından bu kez Avrupa arenasında boy gösterdi.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum Gençlik Spor Kulübü sporcusu Toprak Aras, 9 - 15 Haziran 2024 tarihleri arasında İspanya - Benidorm’da yapılan Avrupa Elektronik Dart Şampiyonasında U18 Genç Takımlar kategorisinde Bronz Madalya kazanarak Avrupa Üçüncüsü oldu.

 

Milli sporcu, Ayrıca bireyselde U18 Gençler kategorisinde Open Dart Şampiyonasında Üçüncüsü olarak Bronz Madalya kazandı. Çifte bronz madalya kazanan Toprak Aras, kulübünü ve antrenörü Özkan Çağlar’ı da gururlandırdı. Dart İl Temsilcisi Vildan Danışık Koç da,  Toprak Aras’ın Avrupa’dan çifte madalya ile dönmesinin sevincini yaşadıkların söyledi.

 

 

Çakmur tebrik etti

 

Erzurum tarihinde ilk kez bir sporcunun dartta milli takıma girdiğini ve Avrupa’dan çifte madalya ile döndüğünü belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Gençlikspor Kulübünü ve Antrenör Özkan Çağlar’ı tebrik ederek, Toprak Aras’ı elde ettiği büyük başarıdan ötürü tebrik etti.

 

Nurullah PALA/PUSULA GAZETESİ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.