1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Aziziye'nin Bungalov Evleri hizmete açıldı
Aziziye'nin Bungalov Evleri hizmete açıldı

Aziziye'nin Bungalov Evleri hizmete açıldı

Aziziye Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ilıca Termal Tesisleri, hizmette yeni bir dönemi başlattı. Tesislerin bulunduğu kampüs alanındaki Bungalov Evler, kapılarını bugün itibariyle konuklarına açtı.

A+A-

Gazete Güncel- Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Ilıca Termal Tesislerine yeni bir vizyon ve çehre kazandırma sözü verdiklerini hatırlatarak, “Tesislerimizdeki hizmet çeşitliliğini artırma noktasında ilk adımımızı attık ve Bungalov Evleri hizmete açtık. Bu adımlarımıza çok yakında yenileri de eklenecek” dedi.

 



Hizmette yeni konsept
Başkan Akpunar, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; Ilıca’nın, sahip olduğu jeotermal kaynaklarla Türkiye’nin önde gelen termal turizm bölgelerinden birisi olduğunun altını çizdi. Ilıca Termal Tesisleri’nde hali hazırda bay-bayan kaplıca, aile kabini ve konaklama gibi hizmetlerin verildiğini kaydeden Akpunar, tesislere ilave edilen Bungalov Evler ile birlikte hizmette yeni bir konsept oluşturduklarını söyledi.

 



“Hemşehrilerimizi bekliyoruz”
Kampüs alanında konuşlandırılan Bungalov Evlerin tefrişatının tamamlanarak misafir ağırlanmaya başlandığı bilgisini veren Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, “Tesislerimizin şifalı ve mineral açısından hayli zengin olan termal sularından faydalanmak ve hem de Bungalov Evlerimizde konaklamak isteyen hemşehrilerimizi Ilıca’mıza bekliyoruz. Şirin olduğu kadar otantik de bir ortama kavuşturduğumuz Bungalov Evlerimizde hemşehrilerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.