1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başkan Dal'dan Ovacıklı'ya övgü dolu sözler
Başkan Dal'dan Ovacıklı'ya övgü dolu sözler

Başkan Dal'dan Ovacıklı'ya övgü dolu sözler

Erzurumspor FK’nın başarılı oyuncusu Orhan Ovacılı, Boluspor maçında aldığı darbe sonucunda sakatlandı. Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, dizinde açılma olmasına rağmen oyuna devam eden Ovacıklı’ya teşekkür etti.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig’in 8. Haftasında Erzurumspor, Boluspor ile karşı karşıya geldi. Maçın 7. Dakikasında aldığı darbeyle dizinde açılma olan ve ilk yarının bitimine kadar oyuna devam eden Orhan Ovacıklı’ya devre arasında mavi-beyazlıların sağlık ekibi tarafından 7 dikiş atıldı ve ikinci yarıya büyük bir fedakarlıkla devam etti. Tecrübeli defans oyuncusuna geçmiş olsun dileklerini ileten Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, Ovacıklı’nın fedakar davranışı için teşekkür etti.

Başkan Dal konuyla ilgili, “Zor süreçlerden geçerken bizi yalnız bırakmamış, 100’ün üzerinde formamızı terletmiş, vefasıyla kulübümüzün efsaneleri arasında yer almış olan kaptanlarımızdan Orhan Ovacıklı’ya mavi-beyazlı formamız altında göstermiş olduğu fedakarlık ve duruşu için teşekkür ederim. Saha içinde de saha dışında bizi her zaman onurlandıran kardeşimiz Orhan Ovacıklı’ya geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Melek Ahıskalı/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.