1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başkan Küçükler'in eseri: İrtifa merkezi irtifa katetti!
Başkan Küçükler'in eseri: İrtifa merkezi irtifa katetti!

Başkan Küçükler'in eseri: İrtifa merkezi irtifa katetti!

Bir önceki Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in şehre kazandırdığı Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, yine ilgi odağı oldu.

A+A-

Gazete Güncel- Aralarında süper lig kulüplerinin de  bulunduğu futbol takımlarının kamp için tercih ettiği Erzurum’daki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi artık kendini idare etmeye başladı, irtifa katetti. Büyük maliyet tutan kamp merkezinin suyunu, elektriğini, tohumunu, gübresini, artık  takımlar karşılıyor ve Büyükşehir Belediyesi’ne fazla külfet olmaktan çıktı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nün idaresinde faaliyet gösteren Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne gelen pişman olmuyor, memnun geliyor, memnun ayrılıyor. 

Özel bakım

3 günde bir çimlerin biçildiği, 4-5 günde de çizgilerin çizildiği, her gün de özellikle geceleri sulanan Yüksek İrtifa Merkezi’nde, amaç para kazanmak değil, gözde merkez yapmak. Kamp için gelen futbol kulüplerinin idman başı cüzi miktarda ücret ödediği ve hazırlık maçı ise bu ücretin arttığı toplam 11 idman sahasında neredeyse her bölüme bir işçi düşüyor ve her işçi sorumlu olduğu alana gözü gibi bakıyor.

400 takım geldi

Kurulduğu günden bu yana 400’e yakın takım tarafından idman ve hazırlık maçı yapılan sahalarda gece idmanları veya maçları için de ayrı ücret alınıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in de pür dikkat takip ettiği Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, bu yaz döneminde de büyük yoğunluk yaşıyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü görevinde bulunan Muzaffer Şahin da yeri geliyor sahaların bakım ve onarımı için sulamaya yardımcı oluyor.

Vedat REFAYELİ-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum