1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Batshuayi 1 gol 1 asistle yıldızlaştı!
Batshuayi 1 gol 1 asistle yıldızlaştı!

Batshuayi 1 gol 1 asistle yıldızlaştı!

Galatasaray Avusturya kampı kapsamında gerçekleştirdiği 3. hazırlık maçında Slovakya ekibi Trencin ile karşı karşıya geldi.

A+A-

Erzurum Güncel-Mücadele Sarı-Kırmızılılar'ın 4-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanırken, Michy Batshuayi performansıyla tam not aldı. İşte detaylar...

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da gerçekleştirdiği kamp ile sürdüren Galatasaray, LASK ve Fortuna Düsseldorf'un ardından üçüncü hazırlık maçında Slovakya ekibi Trencin ile karşı karşıya geldi.

Oynadığı ilk iki hazırlık maçında rakiplerine mağlup olan Sarı-Kırmızılılar bu karşılaşmada attığı 4 golle gülerken, Fenerbahçe'den kadroya katılan yeni transer Michy Batshuayi performansıyla yıldızlaştı.

1 GOL 2 ASİST

238742

Golcü oyuncu mücadelenin 22. dakikada Ziyech'in kaydettiği golde ve 48. dakikada Mertens'in golünde asist yapmayı başarırken, 57. dakikada bu kez kendisi golünü attı ve Sarı-Kırmızılı formayla hesabı açmış oldu.

Mücadeleye ilk 11'de başlayan Batshuayi 70 dakikada sahada kalırken yerini genç isim Eren Aydın'a bıraktı.

GALATASARAY'DAN PAYLAŞIM GELDİ

Screenshot_1

Batshuayi'nin Galatasaray formasıyla attığı ilk golün ardından Sarı-Kırmızılı ekibin resmi X hesabından da bir paylaşım geldi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.