1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Belediye başkanları nerede, kim ne kadar verdi?
Belediye başkanları nerede, kim ne kadar verdi?

Belediye başkanları nerede, kim ne kadar verdi?

Erzurumspor FK tarafından gerçekleşen ‘Küllerimizden doğuyoruz’ kampanyası devam ededursun, bugüne kadar özellikle başta merkezdeki belediyeler olmak üzere ilçe belediyeler ve başkanları bu işin neresinde, merak edilen o.

A+A-

Gazete Güncel- İbrahim Erkal Dadaş Kültür Merkezi salonunda gerçekleşen görkemli lansman ile başlatılan ’Küllerimizden doğuyoruz’ kampanyası için en çok merak edilenler de belediye başkanları. Büyükşehir Belediye adının çıkartılmasına, Erzurumspor FK yapılmasına rağmen halen daha ilçe belediye başkanlarının kayıtsız kalması, moral bozmakla birlikte şaşkınlıkla da karşılanıyor. Edinilen bilgilere göre, kulüpten çok yüksek sesle seslendirilmiyor olsa bile bugüne kadar başta merkez belediyeler olmak üzere ilçe belediyelerinin bir desteğinin olmaması, kulüp çevresinde ve de camiada hem üzüntüyle hem de kaygıyla karşılanıyor.

Kim ne verdi, bilelim!

Erzurum’un Trendyol 1.lig gibi marka bir ligde temsil eden kulübün özellikle geçmişten kaynaklanan sorunlar sebebiyle zor durumda kalmış olmasına rağmen halen daha başkanların ortada gözükmemesi, büyük dikkat çekiyor. Kulüp başkanı Ahmet Dal ve bazı yöneticilerin bizzat ayaklarına gittikleri belediye başkanlarının ne kadar bağışta bulunduğu, ne tür desteklerde bulunduğu merak konusu haline geldi. Taraftarlar, ‘’Şu ana kadar belediye başkanlarının bir yardımda bulunduğuna dair resmi açıklama yapılmadı. Eğer böyle bir yardım yapılmışsa da bizlerin haberdar olması gerekir. Hangi belediye başkanı ne kadar yardımda bulunmuş, bunları öğrenmek isteriz. Yeni bir sezona girerken, geçen sezonki gibi bir stres daha yaşamak istemiyoruz ve belediye başkanlarımızın da ellerini taşın altına koymalarını bekliyoruz. Sadece belediye başkanları değil, kuşkusuz kamu kurum ve kuruluşlarından da aynı destek ve duyarlılığı bekliyoruz’’ diyorlar.

Ali Kaya/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.