1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bildik Erzurum, tanıdık on bir!
Bildik Erzurum, tanıdık on bir!

Bildik Erzurum, tanıdık on bir!

Burak Olcar’ın yöneteceği yarın 17.00’deki Bandırma maçına mavi-beyazlıların, geçen sezonki kadroda yer alan as oyunculardan oluşan bir kadro ile çıkması bekleniyor.

A+A-

Gazete Güncel- Ligin son maçını 11 Mayıs 2024’de Eyüpspor ile yapan mavi-beyazlılar, tam 92 gün sonra Bandırma maçı ile 3 aylık aradan sonra yen sezon için santra yapacak.

Merhaba yeni sezon!

Erzurumspor FK, ligde tam 92 gün sonra yarın santra yapıyor. Mücadele ettiği Trendyol 1.ligde en son resmi maçını 11 Mayıs 2024 tarihinde Eyüpspor ile yapan ve ligin bu son maçını 4-0 kaybeden mavi-beyazlılar, 3 ay sonra yeninden bir lig maçı için sahne alıyor. .  Erzurum temsilcisi, 11 Mayıs 12024 tarihinde son lig maçına çıkmış ve ligi mağlubiyete bitirmesine rağmen, haftalar önce kalmayı garantilemiş,  kendine orta sıralarda yer bulmuştu. Bu defa rakip ilk maçta Teksüt Bandırmaspor.  Pazar günü saat 17.00’de başlayacak ve TRT’Spor’dan da canlı yayınlanacak olan karşılaşma için Merkez Hakem Kurulu’nun yeni yönetimi genç hakemlerden Burak Olcar’ı atadı. Yarın yola çıkacak olan kafilede fizyoterapist gözetiminde çalışan ve kendisine yeni sezon için de 1 yıllık sözleşme yenilenen Batuhan’ın dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

 Hücum emri!

Tam 92 gün sonra yeni sezona merhaba diyecek olan Erzurumspor’da teknik direktör Hakan Kutlu’nun geçen sezon ideal kadrosunda yer verdiği oyunculardan ağırlıklı bir kadro ile Bandırma maçına çıkması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon ligin son maçında kalede kulübede oturttuğu Göktuğ yerine Rıdvan Oğuzhan Yağcı’ya yer veren teknik direktör Hakan Kutlu, ikinci yarıda yedek bıraktığı Ufuk, Muhammed Emin Yavaş, Eren Tozlu, Celal Hanalp ve Sefa Akgün’ü oyuna dahil etmişti. Kapalı tahta sebebiyle yeni oyuncuya şans veremeyecek olan Kutlu’nun bu maçta kalede Göktuğ ile başlayacağı ve Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Orhan Ovacıklı, Celal Hanalp, Özgür Sert, Sefa Akgün, Yakup Kırtay gibi oyunculara ilk onbirde yer vermesine kesin gözü ile bakılıyor. Hafta başından beri Bandırma takımını inceleyen ve ona göre bir taktik program uygulayacak olan teknik direktörün, hücum ağırlıklı bir oyun planı tercihini yapacağı ifade ediliyor.

Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.