1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bir teşekkür de Harbiş'e geldi: Genç futbolcu Erzurumspor FK'da
Bir teşekkür de Harbiş'e geldi: Genç futbolcu Erzurumspor FK'da

Bir teşekkür de Harbiş'e geldi: Genç futbolcu Erzurumspor FK'da

Erzurumspor U 19 teknik patronu Alpaslan Topçu, başarılı 2007 doğumlu orta saha oyuncusu Tunahan Avcı’yı mavi-beyazlı kulübe gönderdiği için Harbişspor kulübü Başkanı Ferit Karakoca’ya teşekkür etti.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumspor FK U 19 teknik direktörü Alpaslan Topçu’dan, 2 oyuncusunu kendilerine veren Yakutiyespor’dan sonra bir teşekkür de Harbişspor kulübüne gitti. Harbiş altyapısından yetişen 2007 doğumlu orta saha oyuncusu Tunahan Avcı’yı mavi-beyazlı kulübe kazandırdığı için Harbişspor kulübü Başkanı Ferit Karakoca’ya teşekkür eden Alpaslan Topçu, ‘’Her biri yıldız adayı olan, yarının A takımında forma giymelerine emin olduğumuz oyuncular ile sadece Erzurumspor FK kulübü değil, Türk futbolu kazanıyor. O yüzden Erzurum’da ki kulüplerimizin oyuncu desteği dikkate değer, kıymetli desteklerdir’’ dedi. Yardımcı antrenör Suat Akgün de her anlamda hazır gelen Tunahan ile başarıdan başarıya koşacaklarını belirterek, hem oyuncuya hem de eski kulüp yönetimine başarı dileğinde bulundu.

Bu arada, ligin 4’ncü haftasında bu hafta kendi evinde Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak olan U 19 takımı, kenar orta, şut ağırlıklı taktik çalışması ile dünkü antrenmanını tamamladı.

Ali KAYA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.