1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Bizim Eczane Şehir'e taşındı
Bizim Eczane Şehir'e taşındı

Bizim Eczane Şehir'e taşındı

25 yılı aşkın süredir Kavakkapı’da hizmet veren Bizim Eczane, Şehir Hastanesi karşısına taşındı. Eczanenin açılışına MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Baş Danışmanı Muhammet Hanifi Macit de katıldı.

A+A-

Gazete Güncel- 25 yılı aşkın süredir 50. Yıl Caddesi Kavakkapı semtinde hizmet veren Bizim Eczane, artık Şehir Hastanesi Karşısına taşındı.

 

Kentsel Dönüşüm kapsamında yapılan imar değişikliği nedeniyle yer değiştirmek zorunda kalan Bizim Eczane Şehir Hastanesinin karşısında yeni yerinde hizmet verecek. Bizim Eczanenin yeni hizmet yerinin açılışı adak kurban kesimi ve dualar eşliğinde gerçekleştirildi.

 

Eczacı Necmi Öngüner Koordinesinde hizmet vermekte olan artık Şehir Hastanesinin karşısında vatandaşlara eczacılık hizmeti verecek.

 

 

Bizim Eczanenin açılışı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’nin Jeopolitika ve Siyasal İşlerden Sorumlu Baş Danışmanı olan Prof. Dr. M. Hanifi Macit, Palandöken Belediyesi Başkan Vekili Vakur Alemdar, Kamusen İl Başkanı Mucip Gözeger, Nevzat Ecza Deposu Bölge Müdürü Binali Kaya, Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Şimşek, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aycan Mutlu Yağanoğlu, Prof. Dr. İlhami Gülçin, Barış Anıl, Zafer Anıl ve  AK Parti Aziziye Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Ala ile çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

MHP İl Başkan Yardımcısı Cihan Aksakal, AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Turan,  Dönerci Hacı Baba Sahibi Mikail Emeç ile çok sayıda iş insanı da Barış ve Zafer Anıl ile Eczacı Necmi Öngüner’i yeni işyerinin açılışında yalnız bırakmadı.

 

Nurullah PALA-Emrah AKÇAY/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.