1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Büyük Fatih Terim sürprizi! Resmen duyurdular: Yeni takımı belli oldu...
Büyük Fatih Terim sürprizi! Resmen duyurdular: Yeni takımı belli oldu...

Büyük Fatih Terim sürprizi! Resmen duyurdular: Yeni takımı belli oldu...

Son olarak Panathinaikos'ta görev yapan Fatih Terim için yeni bir gelişme yaşandı. Adı birçok kulüp ile anılan Fatih Terim'in başına geçeceği takım belli oldu. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- 2023-2024 sezonunun ortalarında Yunanistan Ligi'nin dev ekiplerinden Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim'in komşuda kariyeri uzun sürmemişti. Play-off turu oynanırken takımdan ayrılan başarılı çalıştırıcı, bir sürpriz karar daha imza atmaya hazırlanıyor.

FATİH TERİM İÇİN YENİDEN ARABİSTAN SESLERİ YÜKSELİYOR

5 aylık Panathinaikos macerasının ardından geleceği merak konusu olan Fatih Terim gündemden düşmüyor. 71 yaşındaki teknik adamın yeni adresi de netlik kazandı. Suudi Arabistan basınında yer alan habere göre; Al Taawon kulübü, Fatih Terim ile yeniden görüşmelere başladı. İki tarafın görüşmelerini kısa sürede tamamlayacağı ve Terim'in büyük bir aksilik olmazsa temmuz ayının ortalarında takımın başına geçeceği kaydedildi.

GÖREV YAPTIĞI TAKIMLAR

Teknik direktörlük kariyerine 1987-1988 sezonunda Ankaragücü'nün başına geçerek başlayan Fatih Terim, daha sonra Göztepe, A Milli Futbol Takımı, Galatasaray, Fiorentina, Milan ve son olarak Panathinaikos'un başında bulundu. Terim, milli takım ve Galatasaray'da birden fazla dönemde görev aldı.

TAM 16 KUPA KAZANDI

Fatih Terim, 1 UEFA Kupası, 3 Türkiye Kupası, 4 Türkiye Süper Kupası ve 8 kez de Süper Lig şampiyonluğu yaşayarak toplamda 16 kupa kaldırmayı başardı. Terim, bu kupaların tamamını Galatasaray'ın başında kazandı.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.