1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Büyükşehir'de Judo zirvesi
Büyükşehir'de Judo zirvesi

Büyükşehir'de Judo zirvesi

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen’i ziyaret etti.

A+A-

Gazete Güncel- Palan Otel de kampa giren Olimpik Judo Milli takımının kampına çıkarma yapan  Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK Üyesi Erdoğan Dönmez ve Judo İl Temsilcisi ve Milli Takım Kamp Müdürü Nurullah Diyarbakır da ziyarete hazır bulundu.

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, federasyonun çalışmaları hakkında bilgi vererek, Erzurum’un yüksek irtifa kampları için ne denli önemli olduğunun altını çizdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez MKYK Üyesi Erdoğan Dönmez  ve Judo İl Temsilcisi ve Milli Takım Kamp Müdürü Nurullah Diyarbakır ile Spor şehri Erzurum’umuzda gerçekleştirdiğimiz projelerimizle ilgili hasbihâl eyledik. Sporu her alanda destekleyen anlayışımız ile Erzurum’umuzun spor ruhunu en güzel şekilde yaşatmaya devam edeceğiz” dedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret Plaket takdim töreni ile sona erdi.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.