1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP Genel Merkezi'ne Cumhurbaşkanlığı Forsu çekilecek
CHP Genel Merkezi'ne Cumhurbaşkanlığı Forsu çekilecek

CHP Genel Merkezi'ne Cumhurbaşkanlığı Forsu çekilecek

CHP lideri Özel ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti lideri Erdoğan arasında CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşecek iade-i ziyaret zirvesinde CHP Genel Merkezi'ne Cumhurbaşkanlığı Forslu bayrak asılacak.

A+A-

Gazete Güncel- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 Haziran Salı günü CHP Genel Merkezi’ne yapacağı iade-i ziyaret öncesi görüşmeyle ilgili yaptığı Hürriyet gazetesine ekibine verdiği röportajda, Erdoğan’ı “Cumhurbaşkanlığı Forslu” bayrakla ağırlayacağını açıkladı.

 

Özel, Cumhurbaşkanlığı Forsu'nun yer aldığı Türk Bayrağı’nı Cumhurbaşkanlığı’ndan istediklerini belirterek "Çünkü kanunda yazılmış her şeyi, kanuna uygun bayrak talep ettik" dedi

Ayrıca, Anıtkabir ve çeşitli resmi törenlerde Erdoğan ile tokalaşacaklarını ve bu davranışın normalleşme sürecine katkı sağlayacağını belirten Özgür Özel, "Cumhurbaşkanıyla olan ilişkilerimizi siyasi mekanlar yerine, daha tarafsız alanlarda sürdürmeyi tercih ediyoruz" ifadelerini kullandı. "Herkesin bir araya gelip çay içip yemek yediği Meclis'in arka odalarında, siyasi normalleşmenin başladığını" vurgulayan Özel, siyasetteki kutuplaşmanın son bulması gerektiğini kaydetti.

(Kaynak)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.