1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çizmeyi giydik hazırız
Çizmeyi giydik hazırız

Çizmeyi giydik hazırız

EURO 2024 hazırlıkları kapsamında İtalya ile deplasmanda karşılaşan A Millilerimiz, golsüz geçen maçta futboluyla umut verdi. Ay-Yıldızlılar, 10 Haziran Pazartesi günü Polonya ile son provayı yapacak.

A+A-

Gazete Güncel- Semih ve Oğuz, A Milli Takım'da ilk maçlarına çıktı. Montella, Avusturya maçının 11'inde 7 değişiklik yaptı. Devler Ligi finali oynayan Arda ve Salih kadroda yoktu. Ferdi'nin yokluğunda Mert ve Cenk sol bekte oynadı.

OZAN HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

 

Deplasmandaki İtalya maçının 42. dakikasında Ozan Kabak, dizinden sakatlanarak sedyeyle oyundan çıktı. 24 yaşındaki savunmacı, muayene ve tetkikleri yapılmak üzere sahadan direkt olarak hastaneye götürüldü. Sakatlanan Ozan'ın yerine Merih Demiral oyuna dahil oldu.

 

KADROYA İNANIYORUM

 

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, kadro tercihlerine ilişkin açıklamada bulundu. İtalyan hoca, 33 kişilik geniş kadrodan veda edecek 7 isimle ilgili şu ifadeleri kullandı: "7'sine kadar bütün kararlarım değişebilir ancak kadrodaki her oyuncuyu EURO'da bizimle olabileceğine inandığım için aldım. Bu seviyelerde futbolu çok iyi bilmeniz gerekiyor. Ferdi'nin yorgunluğu vardı, riske etmedik. İrfan Can'ın sakatlığı vardı, kondisyonunu kazanabilmesi için az az fırsat veriyorum. İsmail Yüksek de sakatlığını gayet iyi atlatıyor. Yusuf Yazıcı bize çok katkı verecek bir oyuncu. Oğuz da çok iyi bir sezon geçirdi ve burada görmek istedim."

 

MAÇ ÖNCESI YEMEK

EURO 2024 hazırlıkları kapsamında İtalya ile Türkiye arasında oynanan karşılaşma öncesinde iki ülkenin federasyon yetkilileri resmi yemekte bir araya geldi. Yemeğe İtalyan delegasyonunu temsilen Başkan Gabriele Gravine ve asbaşkanlar ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yöneticiler katıldı.

Akşam Spor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.