1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaş jokerini bırakmadı
Dadaş jokerini bırakmadı

Dadaş jokerini bırakmadı

Sağ bek, sağ açık ve stoper oynama özelliğine sahip Orhan Ovacıklı yeni sezonda da Mavi-beyazlı formayı terletecek.

A+A-

Gazete Güncel- O, Erzurumspor’un kaptanlarından ve ağabeylerinden biri. Forma aidiyet duygusu ve sahadaki mücadelesiyle taraftarların gönlünde taht kurdu. Sağ bek, sağ açık ve stoper oynama özelliğine sahip Orhan Ovacıklı yeni sezonda da Mavi-beyazlı formayı terletecek ve Teknik Patron Hakan Kutlu’nun jokerlerinden biri olmaya devam edecek. Geride bıraktığımız sezon 1 asist yapan 35 yaşındaki tecrübeli oyuncunun takımda kalması büyük bir sevinç yaşattı.

İyi ki bizimlesin kaptan

Tecrübeli futbolcu Orhan Ovacıklı’nın takımda kaldığını Sosyal Medya hesaplarından duyuran ve taraftarlara müjdeyi veren Erzurumspor Kulübü, “İyi ki bizimlesin kaptan. Takım Kaptanlarımızdan Orhan Ovacıklı ile yola devam ediyoruz” ifadelerini kullanarak mavi-beyaz kalp emojisi bıraktı.

Ben senden ayrılmam

Erzurumspor Kulübü tarafından merhum İbrahim Erkal’ın meşhur Ben senden ayrılmam şarkısı eşliğinde Orhan Ovacıklı için özel bir klip te hazırlanarak taraftarların beğenisine sunuldu.

Mavi-beyaz forma ile 100’ler kulübüne girmişti

Üç yıldır Erzurumspor’da top koşturan 35 yaşındaki deneyimli futbolcu Orhan Ovacıklı, Mai-beyaz forma ile 100’ler kulübüne girince Kulüp Başkanı Ahmet Dal tarafından deplasmanda oynanan Gençlerbirliği maçı öncesinde çiçek verilmişti. Orhan Ovacıklı 33 maçta 2.969 dakika sahada kalarak Dadaşların en istikrarlı oyuncularından biri olmuştu.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.