1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaş sahada çalıştı
Dadaş sahada çalıştı

Dadaş sahada çalıştı

Sakarya dönüşü kar nedeniyle fitness salonunda yapmak zorunda kalan Erzurumspor, dün sahada çalıştı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Ahmet Dal da izledi.

A+A-

Erzurum Güncel- Sakarya dönüşü kar nedeniyle fitness salonunda yapmak zorunda kalan Erzurumspor, dün sahada çalıştı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Ahmet Dal da izledi.

Trendyol 1. Lig kulüplerinden Erzurumspor, Gençlerbirliği hazırlıklarına devam ediyor. Sakarya deplasmanından döndükten sonra kentte yoğun kar yağışı ile karşılaşan Dadaşlar, önceki gün çalışmasını fitness salonunda yapmak zorunda kalmıştı.

Mavi-beyazlılar, bir günlük aradan sonra yeniden sahada çalıştı. Kulüp tesislerinde antrenman yapan Erzurumspor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam etti.

Başkan Dal antrenmanı izledi

Teknik Patron Hakan Kutlu ve yardımcıları yönetiminde hazırlıklarını kendi tesislerinde yapan Dadaş’ta antrenmanı Kulüp Başkanı Ahmet Dal da izledi.  Pazar günü oynanacak olan Gençlerbirliği karşılaşması öncesi antrenmanı takip eden Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Teknik Direktör Hakan Kutlu ile bir süre sohbet etti. Soğuk havaya rağmen kıran kırana geçen antrenmanda futbolcuların keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

Nurullah PALA-Muhammet TARHAN/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.