1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaşlar artık futbol izlemek istiyor Hakan hoca
Dadaşlar artık futbol izlemek istiyor Hakan hoca

Dadaşlar artık futbol izlemek istiyor Hakan hoca

90 dakika top çeviriyoruz, bedavadan puanlar veriyoreuz... Taraftarın tepkisi Hakan Kutlu'ya...

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Pendikspor, konuk ettiği Erzurumspor FK ile 0-0 berabere kaldı. Erzurumspor Pendikspor karşılaşmasında sezonun ilk beraberliği aldı ancak oynamaya çalıştığı futbolla yine büyük tepki çekti. Rakip takımın eksikliklerinden yararlanamayan ve oldukça durgun ve isteksiz bir oyun sergileyen Mavi Beyazlı ekip, ligin flaş ekibi Keçiörengücü karşılaşması öncesi olumlu sinyal veremedi. Sistemsiz futbol oynatmakla hep eleşirilen Teknik Direktör Hakan Kutlu, her puan kayıpları sonrası yaptığı açıklamaları bu maç sonrası da tekrarlayıp, '' Şanssızdık. Kazanmayı hakeden taraf bizdik'' demekle yetindi.

 

 

TARAFTARLAR: UYUYARAK MAÇ İZLEMEK İSEMİYORUZ

 

 

Taraftarlar ise sosyal medyadan oynanmaya çalışılan futbola tepki gösterip, ''Uyuyarak maç izlemek istemiyoruz. Artık futbol izlemek istiyoruz. Bu takım ne oynuyor anlamak mümkün değil'' diyerek Hakan hocaya tepki gösterdiler. Sahanın en kötüsü olan Roshi'ye 90 dakika tahammül edilmesi de, forma adaletsizliği olarak tepki gören başka bir konu oldu.

 

 

HER MAÇ OLDUĞU GİBİ BU MAÇTADA RAKİBİ ÇEKMEK İSTEDİ AMA..

 

 

Karşılaşmanın ilk yarısında kendi sahasında pas yaparak rakibi üstüne çekmek isteyen Erzurumspor taktiğinde başarılı olamadı. Rakip takım oyuncusu Jetmir Topalli sol kanattan yaptığı tüm ataklarda etkili oldu. Mavi Beyazlı ekip ise ilk yarıda Guram Gıorbelıdze ve sahada basmadık yer bırakmayan Sefa Akgün, defans ve orta sahadaki presleriyle Orhan Ovacıklı öne çıkan futbolcular oldu.

 

 

ANLAŞILMASI GÜÇ DURGUNLUK! 

 

 

Erzurumspor’da maç başından itibaren anlaşılmayan bir durgunluk göze çarptı. Kaptan Mustafa Yumlu diğer maçlardaki hırslı oyunun sergileyemezken Odıse Roshı sadece sahada gezindi. Tekliç ise bir görev adamı olarak dikkatleri toplarken, Eren Tozlu orta saha ve forvet arasında mekik dokumasına rağmen istediği topları alamayınca etkili olamadı.

 

 

Maçtan dakikalar

 

 

5. dakikada sağ kanatta Gökcan Kaya’nın ceza sahası içine yaptığı ortada arka direkte iyi yükselen Topalli’nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak uzak kale direğinin yanından dışarı gitti.

 

 

27. dakikada Sefa Akgün’ün savunmanın arkasına attığı uzun pasta topla buluşan Mamba, karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı aşırtma vuruşta kaleci Erdem Canpolat topu çeldi. Pozisyonun devamında topu tekrar önünde bulan Mamba’nın vuruşunda kaleci Erdem Canpolat tekrar müdahale etti. Ceza sahası dışına açılan topa bu sefer Roshi şutunu çekti ve meşin yuvarlak dışarı çıktı.

 

 

45+4. dakikada Teklic’in savunmanın arkasına attığı pasta topla buluşan Mamba, ceza sahası içi sağ çaprazdan yaptığı vuruşta meşin yuvarlak uzak kale direğinin yanından dışarı gitti.

 

 

69. dakikada sağ taraftan Orhan Ovacıklı’nın yaptığı ortada penaltı noktası üzerinde Eren Tozlu’nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak dışarı çıktı.

 

 

81. sağ kanattan Orhan Ovacıklı’nın yaptığı ortada arka direkte iyi yükselen Giorbelidze’nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak üst direğe çarpıp oyun alanına döndü.

 

 

86. dakikada Teklic’in kullandığı serbest vuruşta Enes Keskin kafayla meşin yuvarlağı uzaklaştırdı. Pozisyonun devamında ceza sahası dışında topu önünde bulan Crociata’nın vuruşunda kaleci Erdem Canpolat meşin yuvarlağı kornere çeldi.

 

Hakemler: Oğuzhan Aksu, Mehmet Şengül, Onur Gülter

 

 

Pendikspor: Erdem Canpolat, Samet Asatekin (Furkan Doğan dk. 76), Berkay Sülüngöz, Welinton, Gökcan Kaya, Hasan Kılıç, Mesut Özdemir, Kappel (Del Valle dk. 46), Bekir Karadeniz (Sandro Lima dk. 66), Topalli (Enes Keskin dk. 84), Eze (İbrahim Akdağ dk. 84)

 

 

Yedekler: Emre Koyuncu, Erdem Çalık, Gökdeniz Kara, Tarık Tekdal

 

 

Teknik Direktör: Sedat Ağçay

 

 

Erzurumspor FK: Ataberk Dadakdeniz (Göktuğ Bakırbaş dk. 46), Roshi, Orhan Ovacıklı, Mustafa Yumlu, Yakup Kırtay, Giorbelidze, Crociata, Sefa Akgün, Teklic (Celal Hanalp dk. 88), Eren Tozlu (Koray Kılınç dk 90+5), Mamba (Furkan Özhan dk. 70)

Yedekler: Gökhan Akkan, Süleyman Koç, Salih Sarıkaya, Özgür Sert, Cengizhan Bayrak, Tasev

 

 

Teknik Direktör: Hakan Kutlu

 

 

Sarı kartlar: Hasan Kılıç, Furkan Doğan (Pendikspor), Mamba, Sefa Akgün, Teklic, Mustafa Yumlu (Erzurumspor FK)

 

 

HAKAN KUTLU: KAZANMAYI HAK ETTİĞİMİZ BİR MAÇTI

 

 

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Pendikspor maçının ardından yaptığı açıklamada, maçın başından sonuna kadar tek yönlü bir oyun olduğunu belirterek “Kazanmayı hak ettiğimiz bir maçtı” dedi. Maçın başından sonuna kadar tek yönlü bir oyun olduğunu ifade eden Kutlu, “Kazanmayı hak ettiğimiz bir maçtı. Maçın başından sonuna kadar tek yönlü bir oyun oldu. Hem topa sahip olma, hem girdiğimiz pozisyonlar açısından. Çok çok iyi oynadığımız bir maçtı. Kazanamadığımız için üzgünüz. İnşallah önümüzdeki hafta burada bıraktığımız puanları telafi ederiz. Önemli bir takım karşısında iyi bir futbol oynadık. Aldığımız puan önemli ama tek yönlü bir oyun oldu. Kazanmayı hak ettiğimiz bir maçtı. 2 tane direkten dönen topumuz var. 2-3 tane çok çok net pozisyonumuz var. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah haftaya kazanıp, üst sıralarda yerimize devam ederiz” diye konuştu.

 

 

SEDAT AĞÇAY: OSMAN HOCAYA TEŞEKKÜR EDERİZ

 

 

Pendikspor Teknik Direktörü Sedat Ağçay, yeni göreve geldikleri için takımla birlikte çok vakit geçirme imkanlarının olmadığını söyleyerek, "Takımın kondisyonu için Osman hocaya teşekkür ederiz" dedi. Maç öncesi kendilerini zor bir maçın beklediğini bildiklerini söyleyen Ağçay, "Erzurumspor buraya formda haliyle geldi. Biz de ufakta olsa bir kargaşalık vardı. Bir günlük antrenmanda oyuncularla konuşma fırsatımız oldu. Sahada çalışma yapamadık, sadece görsellerle iletişim kurabildik. Sahanın içerisinde bir günlük ter antrenmanı ve gösterdiklerimizin doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalışan bir oyuncu grubu vardı. İsteklerinden dolayı çok memnunum. Bu daha sonra güçlü bir oyun haline dönecek. Şimdilik zamana ve süreye ihtiyacımız var. Bugünkü oyun ve futbolcuların reaksiyonları mutluluk vericiydi. Takım ilk defa gol yemedi. Bu maçta böyle bir artımız oldu. Maç için bu cümleleri kurmak kolay ama Osman hocaya teşekkür etmek lazım. Kondisyon ve güç, kuvvet anlamında takımın çok eksiği yok. O yüzden bir önceki hocamıza teşekkür ederiz. Emeğine sağlık" ifadelerini kullandı.

radarhaber.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.