1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaşlar, küllerinden doğmak için bir araya gelecek
Dadaşlar, küllerinden doğmak için bir araya gelecek

Dadaşlar, küllerinden doğmak için bir araya gelecek

Dadaşlar, 3 Temmuz Çarşamba günü Erzurumspor'a destek için "Küllerimizden Doğuyoruz" kampanyası kapsamında İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde bir araya gelecek.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumspor’a destek olmak için yapılması planlanan "Küllerimizden Doğuyoruz" kampanyası 3 Temmuz Çarşamba günü saat 18.00'da İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek olan önemli bir etkinlik ile başlayacak. Tüm taraftar ve sporseverlerin katılacağı gecede Erzurumspor FK için destek çağrısında bulunulacak.

Mavi beyazlıların sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise “Küllerimizden Doğuyoruz” adıyla düzenleyeceğimiz kampanyamızın tanıtım programına tüm Erzurumspor sevdalılarını bekliyoruz” denilerek çağrıda bulunuldu.

Kampanya can suyu olacak

Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal ise geçtiğimiz günlerde Ramada By Wyndham Otelde düzenlenen basın toplantısında “Bu küllerimizden doğuyoruz kampanyası. Herkese Erzurum’un ne kadar önemli, ne kadar büyük bir şehir olduğunu, Erzurumspor’un bütün Erzurumluların konusu olduğunu göstereceğiz.  Erzurumspor’umuzun şu anda 4,5 milyon Euro transfer yasağı var. Ama aynı zamanda yine kulübümüzün diğer giderleri de var. Ben hatırı sayılır bir destekle bu kampanya neticesinde Erzurumsporumuza en azından bir can suyu olacağını, belediye başkanımızın yükünü hafifleteceğini ifade ediyorum. Bayramdan sonra, Temmuz ayı içerisinde bu kampanyanın tanıtımını yapacağız” diye konuşmuştu.

Şeyma TAHİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.