1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dal: "Beklentilere uygun takım olma yolundayız"
Dal: "Beklentilere uygun takım olma yolundayız"

Dal: "Beklentilere uygun takım olma yolundayız"

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK'nin Başkanı Ahmet Dal, 2024-2025 sezonu yaz transfer dönemini noktaladıklarını açıkladı.

A+A-

Gazete Güncel- Futbolda yaz transfer dönemi sona erdi. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK'nin Başkanı Ahmet Dal, mavi-beyazlı kulübün sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, takıma gerekli takviyeleri yaptıklarını aktardı.

 

Dal, "3 yıllık, 6 dönemlik transfer yasağımızı kaldırıp takımımızın ihtiyacı olan takviyeleri yaparak transfer dönemini noktaladık. Teknik direktörümüz Hakan Kutlu ve ekibimizle birlikte taraftarımızın beklentilerine uygun bir takım olma yolunda adımlarımızı attık." ifadelerini kullandı.

 

Dal, bu süreçte takımın borçlarını da ödediklerine dikkat çekerek, şunları kaydetti:

 

"Kader birliği yaptığımız ve 3 sezondur bizimle birlikte olan fedakar futbolcularımızla yeniden sözleşme yaptık. Transfer yasağına neden olan 33 dosyanın kaldırılması gibi konular ve sezona hazırlandığımız ilk günden itibaren transferlerimizin takıma katılması süreçleriyle merak edilenleri önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz basın toplantısı ile büyük Erzurumspor taraftarıyla paylaşacağız."

 

Resim

 

Melek Ahıskalı/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.