1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dal futbolun kalbinin attığı yerdeydi
Dal futbolun kalbinin attığı yerdeydi

Dal futbolun kalbinin attığı yerdeydi

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, TFF’nin davetlisi olarak Almanya’da EURO 2024’te Milli takımımıza tribünden destek verdi. Dal, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve daha bir çok spor adamı ile görüştü.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) davetlisi olarak gittiği Almanya’da, 2024 Avrupa Şampiyonası’nda Milli takımımıza tribünden destek verdi. Dal, Erzurumspor Başkanı olarak adeta tribünlerde ve Almanya’da Mavi-beyaz rüzgarı estirdi. Erzurumspor atkısı ve formasını tribünlerde açan Dal, kulüp adına bir çok önemli görüşmeye de imza attı.

Bakan Bak ile Stat projesini konuştu

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, Almanya seferinde Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile Kazım Karabekir Stadı Projesini konuştu ve Bakan Bak’tan destek istedi.

Jose Mourinho ile maç izledi Venger ve Yıldıray ile görüştü

Portekiz-Türkiye maçını tribünde Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Acun Ilıcalı ve Sarı-lacivertlilerin yeni Teknik Direktörü Jose Mourinho ile izleyen Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, ayrıca eski Milli yıldız Yıldıray Baştürk ile Arsenal’ın efsane teknik direktörü olan Fransız futbol adamı Arsen’e Venger ile görüşerek Erzurumspor projeleri hakkında bilgi vererek görüş alışverişinde bulundu.

Dal ve Ilıcalı’dan “Küllerimizden doğuyoruz” pozunu

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, hemşehrisi olan Fenerbahçe yönetiminin 2 numaralı ismi Acun Ilıcalı ile de objektiflere poz verdi. Başkan Dal ile Erzurumlu olan Acun Ilıcalı, Erzurumspor’un ‘Küllerimizden doğuyoruz’ kampanyasını Almanya’da masaya yatırdı.

Bir dakikayı bile boş geçirmedi

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, Avrupa’da futbolun kalbinin attığı Almanya EURO 2024’te önemli futbol adamları ve Kulüp Başkanları ile Portekiz-Türkiye maçını tribünden izlerken, adeta bir dakikayı bile boş geçirmedi. Dal yerli ve yabancı oyuncuların menajerleri ile görüşmeler gerçekleştirdi. Başkan Dal, transfer tahtasının kapalı olmasına neden olan bazı futbolcuların dosyalarını da Almanya seyahatinde çözme şansına sahip oldu.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.