1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. 'Delireceğim gerçekten delireceğim' Altaylı'nın vergi isyanı...
'Delireceğim gerçekten delireceğim' Altaylı'nın vergi isyanı...

'Delireceğim gerçekten delireceğim' Altaylı'nın vergi isyanı...

'Delireceğim gerçekten delireceğim' Altaylı'nın vergi isyanı... Eski bakanla yeni bakanın büyük kavgası: Verin şu adamın Audi'sini

A+A-

Gazete Güncel- Kredi kartı limitine göre 750 lira kesinti ile yeni gelecek vergiler gazeteci Fatih Altaylı'nın da gündeminde yer aldı. 'Bu kadar vatandaşı eşek yerine koyan başka bir şey olamaz' diyen Altaylı eski bakan Vahit Kirişçi'nin lüks arabası için yeni bakanı arayıp küfür ettiğini söyledi ve, 'bu şatafat sürsün diye sana bana vergi' sözleriyle isyan etti.

AK Parti’nin geçtiğimiz günlerde TBMM’ye sunduğu torba yasa teklifine göre, limiti 100 bin lirayı geçen kredi kartı sahiplerine yönelik yıllık 750 liralık kesinti konuşulmaya devam ediyor. Torba teklifle getirilen kredi kartı kesintisinin yanı sıra otomobil ve gayrimenkul alım satımlarındaki paylar, noter işlerinde yapılacak ek ödemelere de tepki sürerken alınan bu payların da her yıl yeniden değerleme oranında artırılacağı öğrenildi.

"DELİRECEĞİM GERÇEKTEN DELİRECEĞİM"

 

Gazeteci Fatih Altaylı da getirilen bu vergilere çok sert ifadelerle tepki gösterdi. Altaylı yeni getirilecek vergiler için “750 TL vergi neymiş savunma sanayine katkı olacakmış.

Delireceğim gerçekten delireceğim! Bu kadar ahmakça, ahmakça da değil bizi ahmak yerine koyan vatandaşı eşek yerine koyan bir şey olamaz” dedi.

Vergi isyanını devam ettiren Altaylı şu ifadeleri kullandı;

Tarım Bakanlığı hikayeyi duymuşsundur. Eski Tarım Bakanı Vahit Kirişçi, Tarım Bakanı’yken altına bunun bir tane makam arabası vermişler Audi A8 bugün bayi fiyatı 20 milyon TL.

"BİR ŞEKİLDE ARABAYI KAÇIRMIŞLAR

"BİR ŞEKİLDE ARABAYI KAÇIRMIŞLAR

" Sonra Vahit Kirişçi Bey bakanlıktan alınmış. Giderken yanında Audi'sini de götürmüş. Audi A8'e yeni gelen Bakan demiş ki; Audi nerede neyse aramışlar taramışlar bakanda duruyor. Bir şekilde bakanın oradan bak servise götüreceğiz diye kaçırmışlar arabayı bakanlığın altına park etmişler. Garajına gizlemişler.

"ESKİ BAKANDAN YENİ BAKANA KÜFÜR KIYAMET"

Bu sefer eski bakanın korumaları arıyorlar. Nerede o araba falan filan diye bulamıyorlar. Vahit Kirişçi eski bakan yeni Bakanı arıyor küfür kıyamet arabamı ne yaptınız diye.

"BU ŞATAFAT SÜRSÜN DİYE..."

Yeni Bakan da verin şu adamın arabasını diyor, veriyorlar. Yeni Bakan da 20 milyonluk araba eski bakan da 20 milyonluk araba şimdi bu şatafat sürsün diye sana bana vergi. Harcamadığım paranın kredi kartına vergi… Zaten vergilerle inim inim inleyerek aldığın otomobile vergi… Noter işlerine yeni vergi… Her şeye yeni vergi… Ama bak bu kredi kartı limitine vergi kadar ben saçma bir şey görmedim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.