1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Dölekli ve Coşkun Avrupa’nın en büyüğünü Türkiye’de açtı
Dölekli ve Coşkun Avrupa’nın en büyüğünü Türkiye’de açtı

Dölekli ve Coşkun Avrupa’nın en büyüğünü Türkiye’de açtı

Güven Holding bünyesindeki Güven Elif Otoyol İşletmeleri Anonim Şirketi, Avrupa’nın en büyük akaryakıt istasyonunu İstanbul’da hizmete soktu.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumlu iş insanları Gürkan Dölekli ve Hayrettin Coşkun’un sahibi olduğu Güven Holding bünyesindeki Güven Elif Otoyol İşletmeleri Anonim Şirketi, Avrupa’nın en büyük akaryakıt istasyonunu İstanbul’da hizmete soktu.

Gaziosmanpaşa’daki belediye tesisinin yanında, eski TIR otoparkına yapılan ve OPET olarak hizmet verecek akaryakıt istasyonu 76 pompa kapasitesine sahip. TEM otoyolu üzerinde hizmete giren tesis Avrupa’nın en büyük petrol istasyonunu olma özelliğine sahip.

Güven Holding’in sosyal medya hesaplarında tesisin açılışıyla ilgili olarak şu ifadelere yer verildi: “76 pompa kapasitesiyle hizmet verecek bu modern tesis, seyahat edenler için eşsiz konfor ve üstün hizmet sunacak. Opet ile yapılan iş birliği sayesinde, yakıt sektöründe kaliteyi ve güveni en üst düzeyde sunmayı hedefliyoruz. Bu açılış, yalnızca mükemmeliyet taahhüdümüzün bir simgesi değil, aynı zamanda sektörde yenilik ve müşteri memnuniyeti adına atılmış önemli bir adımdır. Sizleri bu benzersiz tesiste ağırlamaktan mutluluk duyacağız.”

Palandöken Gazetesi 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.