1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dwight Yorke: Manchester United Arda Güler'i transfer etmeli
Dwight Yorke: Manchester United Arda Güler'i transfer etmeli

Dwight Yorke: Manchester United Arda Güler'i transfer etmeli

İngiliz devi Manchester United'da eski futbolcu Dwight Yorke, kulübün milli oyuncu Arda Güler'i transfer etmesi gerektiğini söyledi.

A+A-

Gazete Güncel- Manchester United'ın eski futbolcularından Dwight Yorke, İngiliz kulübünün Arda Güler'i transfer etmesi gerektiğini söyledi.

Mirror'da yer alan habere göre; Yorke, Arda'nın bir yıldız gibi parladığını söyleyerek, "Arda Güler'in birkaç yıldır harika çocuk olduğu konuşuluyor ve Türkiye için attığı harika golle bu özel niteliğe sahip olduğunu gösterdi. Avrupa'yı aydınlattı ve şimdi herkes onu Real Madrid'in yedek kulübesinden kurtarmak isteyecek." ifadelerini kullandı.

"DE BRUYNE VE SALAH GİBİ OLABİLİR"

Arda'nın Manchester United için çok uygun olduğunu söyleyen Yorke, "Kevin De Bruyne ve Muhammed Salah gibi isimlerin Chelsea gibi büyük bir kulüpten ayrıldığını ve bunun kariyerlerine fayda sağladığını gördük, Arda Güler'in Real Madrid'den ayrılıp Man United'a katılmasının da benzer bir durum olmayacağını kim söyleyebilir? Hafta içi ve hafta sonu oynama fırsatına ihtiyacı var. Herkes tecrübeli ve hızlı bir çözüm arıyor ama dünya çapında bir oyuncu olabilecek Arda Güler'i göz ardı etmemeliyiz. Manchester United onunla sözleşme imzalamalı." sözlerini sarf etti.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.