1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. EİT 2025 hazırlıkları tam gaz
EİT 2025 hazırlıkları tam gaz

EİT 2025 hazırlıkları tam gaz

Özbekistan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 4. Turizm Bakanları Toplantısı’nda “EİT 2025 Yılı Turizm Başkenti” seçilen Erzurum’da hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda hizmet sektörüne hafta boyunca seminerler veril

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum, Özbekistan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 4. Turizm Bakanları Toplantısı’nda “EİT 2025 Yılı Turizm Başkenti” seçilmişti. Dolayısıyla ilde yapılması planlanan organizasyonlar  hazırlıklar hız kazandı. Şehirde bulunan tüm otel, lokanta, kafe, restoran, kuyumcular, Taşhan esnafı, şarküteriler, taksiciler, otobüsçüler, minibüsçüler, kaymakamlıkların görevlendirdiği ilçe tanıtım uzmanları ve diğer hizmet sektörü çalışanlarına Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi hocaları tarafından hafta boyunca seminerler düzenlendi.

2025 yılı içerisinde Erzurum’da yapılması düşünülen birçok etkinlik, uluslararası oyunlar, Palandöken Ekonomik Formu, Gastronomi Fuarları vb. gibi faaliyetlerde hizmet sektörünün donatımlı hale getirilmesi, seviyenin yükseltilmesi ve başarının sağlanması Erzurum’un tanıtımı için büyük önem taşıyor.

Seminerlere Koordinatör Muharrem Çığlık, Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Turgut Göğebakan, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ceren Elmalı, İl Kültür Ve Turizm Müdür Vekili Osman Çodur ile Gençlik Ve Spor İl Müdür Vekili Levent Çakmur katıldı.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.