1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Ekimde ünlü bir siyasetçi ölecek!
Ekimde ünlü bir siyasetçi ölecek!

Ekimde ünlü bir siyasetçi ölecek!

Ekimde ünlü bir siyasetçi ölecek! Tutulmanın haritasına baktı

A+A-

Gazete Güncel- Ünlü astrolog Saadet Gülbakan, gerçekleşecek tutulmanın haritasını yorumladı ve iç ve dış politika, siyaset ve din sahnesindeki aktörlere ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ekim ayında ünlü bir siyasi aktörün öleceğini ileri sürerek dikkat çeken değerlendirmelere imza atan Gülbakan, dini liderler ve tarikatlara dair dikkat çeken bir iddiayı da gündeme getirdi.

Astrolog Saadet Gülbakan, astrolojinin gizemli dünyasının yarını nasıl etkileyeceğine ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. 18 Eylül ve 2 Ekim tarihlerinde 2 tutulmanın yaşanacağını aktaran Gülbakan, söz konusu tutulmanın insanların hayatlarına en az 6 ay, uzun vadede ise 2 yıl boyunca etki edeceğine işaret ederek söz konusu tutulmanın Amerika, Avrupa, Afrika, Antarktika, Rusya ve Türkiye’nin belirli bir kısmından izlenebileceğine işaret etti.

DİKKAT ÇEKEN “SİYASİ” İDDİASI!

2 Ekim’de gerçekleşecek güneş tutulmasının Türkiye’yi nasıl etkileceğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan astrolog Saadet Gülbakan, çarpıcı bir iddiayı gündeme taşıdı. Türkiye’de önemli bir siyasi figür ile ilgili bir kehanette bulunan Gülbakan, “2 Ekim’de bir güneş tutulmamız var, o da terazi burcunda gerçekleşecek. Bunların hepsini beraber incelediğimde önemli bir siyasi figürün rahatsızlanması, uzun süren bir hastane süreci veya bir kayıp haberi… Bununla bir gündem oluşma durumunu da haritalar bana işaret ediyor.” ifadelerini kullandı.

astrolo9ji.jpg

TARİKAT VURGUSU DİKKATLERİ ÇEKTİ!

Dini liderler ve tarikatlara ilişkin gizli kalmış bazı konuların ortaya çıkabileceği yorumunda da bulunan Gülbakan, dikkat çeken bir açıklamaya imza atarak dini liderlere bir suikast gerçekleştirilebileceğini ileri sürdü. Gülbakan, söz konusu tutulmanın neptünyel bir tutulma olacağını kaydederken alkol, uyuşturucu kaynaklı zehirlenmelerin yaşanabileceğini ifade etti. Ayrıca, tutulma haritasını yorumlayan Gülbakan, ilerleyen dönemde af konusunun gündeme gelebileceğini iletti.

TÜRKİYE’YE NASIL ETKİLERİ OLACAK?

Bu tutulmanın Türkiye ve diğer dünya ülkelerine etkilerinin nasıl olacağına dair açıklamalarda bulunan Gülbakan; sel, su baskınları, salgın hastalıklar, heyelan, toprak kayması ve aşırılık içeren hava olaylarının yaşanabileceğini ifade etti. Gerçekleştirdiği açıklamada; köprüler, barajlar, tüneller gibi konuların sıklıkla gündeme gelmesini beklediğini ileten astrolog Gülbakan, ulaşım araçlarından kaynaklı kazaların da gündeme gelebileceğine işaret etti.

astrolog.jpg

ERKEN SEÇİMİN YAPILACAĞI TARİHİ TAHMİN ETTİ!

Gülbakan, yaşanacak olan tutulmanın Türkiye’ye olan etkilerini değerlendirerek hükümet tarafında birtakım görüş ayrılıklarının yaşanabileceğine dikkat çekerken muhalefet tarafına da değindi ve “Yine burada karşılıklı gergin söylemler, gergin konuşmalar, fikir ayrılıkları yaşanabilir. Özellikle Anayasa değişikliği ile alakalı konuların yine gündeme gelmesi, konuşulması olası. Ve erken seçim çünkü bir geçim problemi var” ifadelerini kullandı. Bu konulara ilişkin, iktidar ve muhalefet arasında tartışmaların meydana gelebileceğini vurgulayan Gülbakan, “Ben 2026 bahar ve yaz aylarından önce bir erken seçim, astrolojik haritaya baktığımda beklemiyorum. En erken tarih de 2026 bahar ve yaz ayları, yazın başlangıcı diyebilirim.” yorumunda bulundu.

“Ay tutulmasının, ülke haritamıza 90 derecelik bir açısı var. Bu da kadınlar. çocuklar, barınma, beslenme ve geçim sorunları ve buna halkın artık biraz daha ses çıkarması gibi gündemleri meydana getirebilir.” değerlendirmesinde bulunan Gülbakan, özellikle kadın ve çocuklarla ilgili koruyucu nitelikte bir yasa taslağının gündeme gelebileceğini kaydetti. Gülbakan, yaptığı değerlendirmede, şirketlerin iflasına da işaret ederek işçi grevlerinin ve çalışanların ayaklanmalarının meydana gelebileceğini belirtti.

“Rusya’nın sahnede olacağı, Ukrayna ve Polonya’ya karşı sertleşebilecek etkiler var haritada.” ifadelerini kullanan Gülbakan, diğer yandan ise İran, Suriye, Lübnan ve İsrail’in savaş konusunda tekrar gündeme geleceğini ifade etti.

 

Kaynak:halktv.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.