1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Elveda Bright Osayi-Samuel! Fenerbahçe'de ayrılık resmen duyuruldu
Elveda Bright Osayi-Samuel! Fenerbahçe'de ayrılık resmen duyuruldu

Elveda Bright Osayi-Samuel! Fenerbahçe'de ayrılık resmen duyuruldu

Bright Osayi-Samuel, üçüncü yılını geride bıraktığı Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor. Nijeryalı yıldızın yeni adresini İngiliz basını duyurdu. Bright Osayi-Samuel, yeniden Ada'ya dönüyor. İşte detaylar…

A+A-

Gazete Güncel- Fenerbahçe'ye 2021 kış transfer döneminde katılan Bright Osayi-Samuel, kanat oyuncusu olarak geldiği sarı lacivertlilerde elti bir sağ bek oyuncusuna dönüştü. Hızı, çabukluğu ve çevikliğiyle dikkat çeken 26 yaşındaki futbolcu yeniden Avrupa kulüplerinin hedefi haline geldi.

BRIGHT OSAYI-SAMUEL PREMIER LİG YOLCUSU

Premier Lig ekipleri, Bright Osayi-Samuel için yarışa girmiş durumda. İngiliz basınında yer alan haberde; Wolverhampton, Leeds United ve Crystal Palace, Nijeryalı sağ beki kadrosuna katmak için harekete geçti. Üç ekibin de Fenerbahçe'ye resmi teklifte bulunacağı aktarıldı.

SÖZLEŞMESİ GELECEK SEZON SONUNDA BİTİYOR

Bright Osayi-Samuel'in kontratı 2025 Haziran ayında sona erecek. Sarı lacivertliler ise yıldız oyuncusuyla sözleşme yenilemek istiyor. Takımın yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun da Samuel'in kalması yönünde rapor verdiği biliniyor ancak Fenerbahçe sözleşme yenileme görüşmelerinde sonuç alamadığı takdirde Nijeryalı futbolcudan bonservis geliri elde etmeyi de planlıyor.

39 MAÇTA 10 GOL KATKISI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 39 maçta sahaya çıkan Bright Osayi-Samuel, takımı adına 4 gol ve 6 asistlik skor katkısı gösterdi.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.