1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Erzurum Büyükşehir Belediyesinin has adamı Malatyalı Murat Altundağ kendi şehrinde tutunamadı
Erzurum Büyükşehir Belediyesinin has adamı Malatyalı Murat Altundağ kendi şehrinde tutunamadı

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin has adamı Malatyalı Murat Altundağ kendi şehrinde tutunamadı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevindeyken Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne Genel Sekreter olarak giden Murat Altundağ 4 ay sonra görevden alındı.

A+A-

Gazete Güncel- Mehmet Sekmen’in 2014 yılında Başkan seçilmesiyle Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde çeşitli kademelerde görev yapan Murat Altundağ, Genel Sekreter Yardımcılığına kadar yükselmişti.

 

 

Son seçimlerden sonra adı Erzurum’da Genel Sekreterliğe geçen ancak Zafer Aynalı’nın izlediği politikayla sürpriz bir şekilde Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğini kabul eden Altundağ, kendi şehrinde tutunamadı.

 

Malatya medyası iddiaları yazdı!

 

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in talimatıyla 4 ay sonra görevden alınan Murat Altundağ, kızak göreve çekildi. Malatya medyası, Altundağ’ın görevden alınmasından sonra “İddialara göre, Murat Altundağ, son bir aydan bu yana belediyedeki makamına çok az geliyor, telefonunu kapatıyor ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve genel sekreter yardımcıları ile fikir ayrılıklarının işaretlerini veriyordu” haberlerine yer verdi.  

 

Altundağ’ın görevden alınmasından sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i telefonla arayarak bilgi verdiği ve yeniden Erzurum’a dönmek istediğini söylediği iddia edildi. Ancak Sekmen’in Altundağ’a ‘yeşil ışık’ yakmadığı öne sürüldü. Haber: Onur SAĞSÖZ / Erzurum AJANS

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum