1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Erzurum ESKİ'de tasarruf zamanı
Erzurum ESKİ'de tasarruf zamanı

Erzurum ESKİ'de tasarruf zamanı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Tasarruf tedbirleri kapsamında Su ve Kanalizasyon İdaresine (ESKİ) ait 42 adet araç 21’e düşürüldü.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum Büyükşehir Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısını Meclis Başkanvekili Mehmet Akarsu başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda gündeme dair istişarelerde bulunuldu. Erzurum’a değer katacak projeler üretilerek, şehrin gelişimi için çalışmalara aralıksız devam edileceğinin altı çizildi.  ESKİ’ye ait kiralık olan 42 adet araç ise tasarruf tedbirleri doğrultusunda iptal edilerek 21’e düşürüldü.

Komisyon raporu ise şöyle;

ESKİ Genel Müdürlüğünün emrinde kullanılmak üzere 12 adet yerli üretim olan Fiat Fiorino camlı koltuklu van araç ve 5 adet yerli üretim olan Ford Trucks Midilli 6x2 rampa kasalı araç, ayrıca 1 adet Panelvan araç üzerine kanal açma aracı alınabilmesi için tasarruf tedbirleri doğrultusunda kiralık olan 42 adet araç iptal edilerek 21 adete düşürülmüştür. Kiralık araçların yerine düşünülen 12 adet Fiat Fiorino Camlı Van ile iş makinalarını ilçe ve mahalleler arası taşıma yapmak, boru ve malzeme nakli yapmak için 5 adet Ford Trucks Midilli 6X2 rampa kasalı araç ve 1 adet Panelvan araç üzerine kanal açma aracının Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden satın alınabilmesi hususu görüşüldü.

 

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.