1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum iki arada bir derede kaldı
Erzurum iki arada bir derede kaldı

Erzurum iki arada bir derede kaldı

Muhtemelen Kasım ayında yapılacak olan Güreş federasyonu seçiminde aday sayısının çokluğu ve flaş adayların bulunması, Erzurum’da ki delegasyonu iki arada bir derede bıraktı.

A+A-

Gazete Güncel- Muhtemelen Kasım ayında yapılacak olan Güreş Federasyonu seçimi, Erzurumlu delegasyonu ikiye bölmüşe benziyor. Şeref Eroğlu’nun başkanlığını yaptığı Güreş federasyonuna Taha Akgül gibi önemli bir milli ismin de aday olması, daha seçim gelmeden Erzurum’da ki delegeleri düşünceye sevketti. Adeta iki arada bir derede kalan federasyon delegeleri, daha şimdiden kime oy vereceklerinin kaygısına düştüler. Bu arada güreş camiasının yakından tanıdığı eski sporculardan Tevfik Odabaşı’nın da adaylığını açıkladığı haberleri karşısında iyice zorlanan delegasyon, bu konuda ortak hareket etme ve bir aday üzerinde anlaşma düşüncesine yol açtı.

Erzurum ve Tortum’un 8 delegesi var

Bu arada, Güreş federasyonu seçiminde Erzurum delegasyonu, sayı olarak hiç de küçümsenmeyecek bir rakama sahip. Edinilen bilgiye göre sadece süper ligde takımı bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile 1.ligde mücadele eden ve süper ligi kovalayan Tortum Belediyesi’nin 4’er oy kullanmaya haiz delegesi bulunuyor. Toplam 8 delege, 1 oy ile federasyon başkanlığının kaybettiği bir süreçte çok önemli sayı olarak görülüyor. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden de en az 2 delegenin oy kullanacağı, bu delegelerin de kura ile belirleneceği bilgisi verildi.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.