1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum karması grup ikincisi
Erzurum karması grup ikincisi

Erzurum karması grup ikincisi

TFF Erzurum Bölge Müdürlüğü ile ASKF'nin ev sahipliğinde yapılan bölge karmaları turnuvasında, 4 Grupta son müsabakalar oynandı ve yarı finalistler belli oldu. İkinci olan Dadaşlar, gruptan çıkamadı.

A+A-

Gazete Güncel- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Erzurum  Bölge Müdürlüğü ile ASKF'nin ev sahipliğinde yapılan UEFA Regions Cup bölge karmaları turnuvasında  4 Grupta son müsabakalar oynandı ve yarı finalistler belli oldu. Teknik patronluğunu  Yunus Emre Öztürk' ün yardımcılıklarını Suat Akgün,Yunus Aydın ve Yasin Yıldırım yaptığı Erzurum bölge üçüncü müsabakasında Malatya karmasını Mahmut Buğra Yılmaz ve Abdülhamit Macit ' in golleriyle 2-0 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle veda etti. Dadaşların temsilcisi 1 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberlikle grup ikincisi oldu.

Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde organize edilen Turnuvada Erzurum  Karması göze hoş gelen futbolu ve tüm maçlardaki iyi performansı ile futbolseverlerden alkış aldı. Grupta ikinci olarak kıl payı Yarı finallere kalma şaşını kaybeden Erzurum Karmasının  elenmesi sürpriz olarak nitelendirildi.

Yarı finalistler belli oldu

Geçtiğimiz sezon Kazım Karabekir Stadı’nda finalde Sakarya’yı yenerek şampiyon olan ve ülkemizi UEFA Regions Cup’ta temsil eden Kayseri Karması turnuvada ilk yarı finalist oldu.  Son şampiyon unvanıyla Erzurum’a gelen Kayseri Bölge Karması, Trabzon Bölge Karmasını Penaltılar sonucu 5-4 mağlup ederek yarı finale çıktı.

Bursa Bölge Karması, Adana Bölge Karmasını 3-2 mağlup ederek bir diğer yarı finalist oldu. Günün bir diğer yarı finalisti ise Antalya Bölge Karmasını 4-3 mağlup eden Samsun Bölge karması oldu. Son yarı finalist ise İstanbul Bölge Karması oldu.  İzmir Bölge karması ile 2-2 berabere kalan İstanbul Bölge karması yarı finalist olan 4. Takım oldu.

Erzurum'da Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ndeki Organizasyona Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon ve Van bölge karmaları katıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde oynanan maçları ASKF Başkanı Selahattin Codur, TFF Bölge Müdürü Metin Codur, Futbol il temsilcisi Ferit Karakoca , TFF Bölge Sorumlusu Mehmet Akif Fencioğlu, TFF Temsilcisi Fahreddin Selçuk ile çok sayıda futbol adamı ile futbolsever izledi. Turnuvanın şampiyonu yarın yapılacak olan final maçından sonra belli olacak.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.