1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum Valisi Çiftçi acılı ailelerin yanında
Erzurum Valisi Çiftçi acılı ailelerin yanında

Erzurum Valisi Çiftçi acılı ailelerin yanında

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, geçtiğimiz günlerde Aras Nehri’nde boğularak hayatını kaybeden 14 yaşındaki Murat Sevuk ve 11 yaşındaki Yusuf Özer’in ailelerine taziyede bulundu.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum'da serinlemek için girdikleri Aras Nehri'nde boğularak hayatlarını kaybeden 14 yaşındaki Murat Sevuk ve 11 yaşındaki Yusuf Özer’in ailelerine taziyede bulunan Vali Mustafa Çiftçi, ailelerin acısını paylaştı. Evlatlarını kaybeden iki aileye de başsağlığı dileyen Vali Çiftçi, her daim yanlarında olduklarını ifade etti.

Vali Çiftçi’ye İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Hasan Aykut eşlik etti.

Ne olmuştu?

Erzurum'da serinlemek için girdiği Aras Nehri'nde kaybolan Yusuf Özer'in (12), sabah saatlerinde cansız bedeni bulundu.

Olay,  Horasan ilçesi kırsal Kırkgözeler Mahallesi'nde meydana geldi. Serinlemek için Aras Nehri'ne giren Yusuf ve Yaser Özer (11) kardeşler ile arkadaşları Vefa Murat Sevuk (13), bir süre sonra gözden kayboldu. Durumu fark edip, suya giren çevredekiler Yaser Özer'i kurtarırken, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verildi. İhbarla bölgeye sağlık ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığı Sualtı Arama Kurtarma (SAK) ile komando timi sevk edildi. Çevredekilerin de desteği ile sürdürülen aramalarda Vefa Murat Sevuk'un cansız bedenine ulaşıldı. Sağanak nedeniyle debisi yükselen nehirde çalışmalarını sürdüren ekipler, bu sabah da Yusuf Özer'in cansız bedenini buldu.          

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.