1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum Valisi dargın çifti barıştırdı
Erzurum Valisi dargın çifti barıştırdı

Erzurum Valisi dargın çifti barıştırdı

Erzurum’da çiftçilik yapan iki çocuk babası Yüksel Bayram’ın adresine hiç gitmediği Artvin’den gelen trafik cezası nedeniyle eşiyle arası bozmuştu. Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, duruma kayıtsız kalmadı. Cezayı iptal ettirdi.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum’da çiftçilik yapan iki çocuk babası Yüksel Bayram’ın adresine hiç gitmediği Artvin’den gelen trafik cezası nedeniyle eşiyle arası bozmuştu. Pusula Gazetesi’nde yer alan haberin ardından Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, duruma kayıtsız kalmadı. Kesilen cezayı iptal ettiren Vali Çiftçi, Bayram’ı telefonla arayarak hem özür diledi, hem de eşi ile arasının düzelmesini sağladı. 

Geçtiğimiz günlerde Erzurum’da yaşayan 44 yaşındaki Yüksel Bayram, hiç gitmediği Artvin’den aracına gelen trafik cezasını görünce şoke olmuştu. ‘Muayenesi yapılmayan araçla trafiğe çıkma’ suçundan bin 506 TL tutarındaki cezaya itiraz eden Bayram’ın eşi ile de arası bozulmuştu.  

 

Talihsiz adamın durumunu Pusula Gazetesi’nde yayınlanan haberden öğrenen Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, duruma kayıtsız kalmadı. Yaşanan sorundan dolayı eşiyle arası bozulan Bayram’ın imdadına Vali Çiftçi yetişti. 

 

Artvin Emniyeti ile irtibata geçen Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, olayın plaka kodlama hatasından kaynaklandığını öğrenince öncelikle cezayı iptal ettirdi. Ardından Yüksel Bayram’ı telefonla arayarak yaşanan mağduriyetten dolayı özür diledi.  Vali Çiftçi’nin duruma el koymasıyla Bayram’la eşinin arasındaki küslük son buldu. 

 

Beni fırçalayacağını düşündüm
Erzurum Valisi’nin kendisini aramasına çok şaşırdığını söyleyen Bayram, “Telefonu açtığımda ‘Ben Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’ deyince ilk önce beni fırçalayacağını düşündüm. Ama çok alçak gönüllü ve çok kibar bir insan. Benden özür dileyince çok mahcup oldum. Ceza Artvin’den geldi, onların araması gerekirken bizim valimiz beni arayıp özür diledi. Mağdur edildim ama koskoca vali beni arayınca mutlu da oldum. Hem yetkililer sorunu çözdü hem de vali ile tanışmış oldum. Ceza yazılan aracın plakası yanlış girildiği için böyle bir sorun yaşanmış ” dedi.

 

Eşi ile arası düzeldi
Yaşanan durum nedeniyle eşiyle arası bozulan Bayram,  “ Ondan gizli Artvin’e gittiğimi düşünen eşimle aram bozulmuştu. Pusula Gazetesi’nin haberinin ardından Vali Bey de arayınca eşim bana tamamen inandı, artık şüphesi kalmadı. Şehrim adına böyle babacan bir valimiz olduğu için çok mutluyum. Hem sorunum çözüldü, hem aile huzurum yerine geldi” ifadelerini kullandı.

 

Melek Ahıskalı/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.