1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'a uçak bulamadılar, otobüsle geldiler..
Erzurum'a uçak bulamadılar, otobüsle geldiler..

Erzurum'a uçak bulamadılar, otobüsle geldiler..

Erzurum’un, son günlerin popüler gündemi uçak sorunu, farklı versiyonları ile yine vizyonda. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin methini duyan Kuveyt liginin güçlü ekiplerinden El Arabi takımı, 40 kişilik kafilesi ile Erzurum’a geldi ama uçakla değil, otobüsle

A+A-

Gazete Güncel- İstanbul üzerinden Erzurum’a gelmek isteyen El Arabi takımı yöneticileri, rezervasyon için acentaya başvurdular. Ancak acenta, Erzurum’a sınırlı sayıda uçak bulunduğu için tüm kafilenin seyahat edemeyeceğini, ancak parça parça ulaşım sağlayacak şekilde bilet rezervi yapılabileceğini bildirdi. Kadrosunda 10’a yakın milli oyuncusu bulunan Kuveyt takımının yönetimi, bu cevap karşısında küçük bir şok yaşadı. Kafilenin ayrı ayrı günlerde Erzurum’a gitmek yerine toplu halde bir başka hava meydanı arandı, en yakın olarak Trabzon havalimanı bulundu. Bunun üzerine Kuveyt futbol takımı kafilesi, kafile halinde Trabzon’a geldi. Burada bir gece konakladıktan sonra ertesi gün otobüsle Erzurum’a geçtiler ve soluğu Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde aldılar. Hilton Garden Inn Otel’de konaklayan takım kafilesi, kamp sonrası yine otobüsle Trabzon’a, oradan da uçakla ülkesine dönecek.

Dadaş’la maçı var

El Arabi takımının teknik direktörü Nasser Al Shatti, ilk defa bir Kuveyt futbol takımı olarak ününü çok duydukları Erzurum’da kamp yapacak olmaktan son derece mutluluk duyduklarını belirterek, ‘’Şu an itibariyle herşey çok güzel gidiyor. Böyle devam ederse biz her sene buradayız’’ dedi. Beraberinde medya iletişim sorumlusu  Merhal Mourad Alabkal ile PUSULA’ya özel açıklamalarda bulunan genç teknik patron  Al Shatti, Erzurum’a direkt uçak olmadığı için Trabzon güzergahına mecbur kaldıklarını, bundan dolayı yorgunluk yaşadıklarını belirtti Başarılı bir kamp dönemi geçireceklerini umduklarını ifade eden El Arabi’nin hocası, özetle şunları söyledi:  Bir defa havasını iyi bulduk. İdman yaptığımız saha da koşulları itibariyle muhteşem. Bütün kafile olarak ilk defa geldiğimiz bir şehir, ama daha önce ismini duymuşluğumuz var. Burada geçireceğimiz kamp döneminde 3-4 hazırlık maçı planlıyoruz. Biri de Erzurumspor FK ile olacak. Suudi Al Hazem takımı da kamp için gelecek ve onlarla da bir maçımız olacak.

Vedat Refayeli-Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum