1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Erzurum'da Avukatlar sahnenin tozunu attırdı
Erzurum'da Avukatlar sahnenin tozunu attırdı

Erzurum'da Avukatlar sahnenin tozunu attırdı

Anton Çehov’un unutulmaz eserlerinden ‘Sevgili Doktor’ adlı oyun Erzurum Barosu Kültür ve Sanat Komisyonu tarafından seyirciyle buluşturuldu. Sahnede ter döken avukatlar, performanslarıyla usta oyunculara taş çıkarırken, seyirciden tam not almayı başardı.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum Barosu Kültür ve Sanat Komisyonu, tamamı avukatlardan oluşan 9 kişilik kadrosuyla usta yazar Anton Çehov’un ‘Sevgili Doktor’ adlı oyununu sahnelediler. Erzurum Devlet Tiyatrosu sahnesinde bir araya gelen avukatlar, aylardır yoğun emek vererek çalıştıkları oyunu seyircileriyle buluşturdu.

Yönetmenliğini Bedir Taha Önder’in yaptığı 2 perdelik oyunda avukatlar performanslarıyla göz doldururken, seyirciden de tam not almayı başardılar. Aylardır merakla beklenen oyunun kadrosunda ise Zeliha Karakuş, Bedir Taha Önder, Zeref Ceren, Fatma Doğru, Şeymanur Kuran, Alpay İnci, Nurefşan İrdemez, Ahmet Göz ve Burak Kural yer aldı.

Yoğun bir dönem geçirerek oyunu sahnelediklerini kaydeden yönetmen Bedir Taha Önder herkese teşekkür ederek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bazı teknik aksaklıklar yaşadıkları için oyun değiştirmek zorunda kaldıklarını kaydeden Önder, “Yaşanılan aksiliklere rağmen nihayetinde sizlerin karşısına çıkabildik. Umarım bu hikâye yıllar boyunca devam eder. Bu yolu bizimle beraber yürüyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizlere sahnelerini açan Devlet Tiyatroları Müdürlüğüne de minnettarız” dedi.

Oyunu Erzurum Barosu Başkanı Talat Göğebakan, STK temsilcileri, baro avukatları ve aileler izledi.

Şeyma TAHİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.