1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'da binlerce genç spor yapacak
Erzurum'da binlerce genç spor yapacak

Erzurum'da binlerce genç spor yapacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın her yıl başlattığı ücretsiz GSB Yaz Spor Okulları ve Engelsiz Spor Merkezleri’nin resmi açılış törenleri Erzurum Spor Salonu’nda yapılacak. Açılış öncesi GSİM Müdürü Levent Çakmur, öğrencileri ve halkı açılış törenlerine dav

A+A-

Gazete Güncel- GSB Ücretsiz Yaz Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları resmi açılış törenleri bugün Kazım Karabekir Stadı’nın yanındaki Erzurum Spor Salonu’nda yapılacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ücretsiz yaz spor okulları kapsamında bu yaz tesislerde binlerce gence spor yaptırmayı hedefliyor. ‘Yaza Hareketli Giriyoruz’ sloganıyla yola çıkan GSİM, bugünkü açılış töreni ile birlikte Ücretsiz Yaz Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okullarına ‘Merhaba’ diyecek.

27 branşta ücretsiz spor kursu

Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur,  Erzurum Spor Salonu'nda ‘Yaza Hareketli Giriyoruz’ sloganıyla gerçekleştirecekleri GSB Yaz Spor Okulları açılış töreni ile birlikte yaz, kış ve buz sporlarında 27 branşta 150 dolayında antrenör ile çocuklara ve gençlere hizmet vereceklerini söyledi.

Belediyeler ve kaymakamlıklardan destek

Çakmur, "Kamu kurum ve kuruluşlarının destekleriyle yapacağımız yaz okullarındaki hedefimiz gencimizi spor tesisleriyle buluşturmak. Bu sayede spor branşlarıyla tanışıp, hem ulusal hem uluslararası alanda hem de hareketsiz yaşamı hareketli yaşama geçirmek için bir çalışma içerisinde olacağız. Çocuklarımız, sporla ve sağlıklı bir şekilde boş zamanlarını yaz okullarımızda uzman antrenörler eşliğinde çalışacak" dedi.

Spor gösterileri yapılacak

Bugün saat 14:00’da Erzurum Spor Salonu’nda düzenlenecek olan Ücretsiz Yaz Spor Okullarının açılışında spor gösterileri yapılacak.

Nurullah PALA /PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.