1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'da Deneme maçı!
Erzurum'da Deneme maçı!

Erzurum'da Deneme maçı!

Dostluk havası şeklinde geçen dünkü çift kalede Tortumspor ile Erzurumspor FK U 19 takımları karşılaştı, maç mavi-beyazlıların 3-2 üstünlüğü ile son buldu.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum’un BAL liginde ki temsilcisi Tortumspor ile Erzurumspor U 19 takımlarını karşı karşıya getiren maç, farklı illerden gelen oyuncuların denendiği bir karşılaşma havasında geçti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait sahada yapılan karşılaşmada her iki takım teknik adamları da daha önceleri kendilerine önerilen oyuncuları sahaya attı. İki takım teknik ve idari heyeti, maç öncesi sertlik yaşanmasın diye oyuncuları uyardı Her iki takımın da as oyuncularının çoğundan mahrum bir kadro ile gerçekleşen karşılaşma tamamen de dostluk havasında geçti.. Zaman zaman oyun esnasında özellikle ikili mücadelelerde sert giren futbolcular, teknik direktörleri tarafından azarlandı.

3-2 U 19’lar galip

Tortumspor Kulüp Başkanı Cüneyt Kishalı, Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğiter ve kulüp yöneticilerinin de izlediği çift kale maçında U 19 takımı oyuncuları daha üstün göründü. Teknik direktörlüklerini Metin Beyşer’in yaptığı Tortumspor ile Alparslan Topçu’nun takımı U 19 takımı arasındaki maç, mavi-beyazlıların 3 -2 üstünlüğü ile son buldu. Erzurum’a galibiyeti getiren golleri Göktuğ Zengin, Eren Büyükdere ve Mehmet Emin Billur attı. Denenmek için Tortumspor’a gelen ve bu maçta süre alan oyuncuların büyük bölümü geçer not almazken, Tortum takımının bugün 3 transferi daha kamuoyu ile paylaşacağı bilgisi verildi.

Ali Kaya/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.