1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da Devlet korumasındaki çocuklara doğum günü sürprizi
Erzurum'da Devlet korumasındaki çocuklara doğum günü sürprizi

Erzurum'da Devlet korumasındaki çocuklara doğum günü sürprizi

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü (ASH), bünyesindeki kuruluşlarda çocuklara yönelik doğum günü sürprizi yaptı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut, "Çocuklarımızın yüzündeki tebessümü görmek bizler için mutluluk verici” dedi.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün denetim faaliyetleri sırasında, Eylül ayında doğan bir çocuğa sürpriz doğum günü kutlaması düzenledi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut ve eşi, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Özgül Aykut, Çocuk Koordinasyon Merkezi bünyesindeki çocuk evlerinde gerçekleştirdikleri denetimler sırasında, Eylül ayında doğan bir çocuk için özel bir doğum günü kutlaması organize etti. Müdür Hasan Aykut eşi Özgül Aykut, çocuklarla tek tek ilgilenerek, onlarla sohbet etti ve doğum günü pastasını çocuklarla birlikte kesti. Müdür Aykut ve eşi Özgül Aykut daha sonra çocuklarla birlikte eğitici ve öğretici etkinliklere katılarak, sanatsal kurslar hakkında bilgi aldılar.

"Çocuklarımızın mutluluğu bizim için çok değerli"

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut, denetimlerin yanı sıra çocuklarla vakit geçirmenin de kendileri için önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: "Çocuklarımızın yüzündeki tebessümü görmek bizler için mutluluk verici. Devlet olarak her zaman çocuklarımızın yanındayız ve onların en iyi şekilde yetişmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Her çocuk bir başlangıçtır. Hafta sonu, çocuklarımıza sürpriz yaparak hem eğlendik hem de güzel anılar biriktirdik. Denetimlerimiz ve bu tür etkinliklerimiz devam edecek." Etkinliklere katılan çocuklar da mutluluklarını dile getirerek, ASH İl Müdürü Hasan Aykut ve eşine teşekkür etti.

Ayşe Nur ERDOĞDU Ayşe Nur ERDOĞDU/ Sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.