1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da halk otobüsü şoförü hayat kurtardı
Erzurum'da halk otobüsü şoförü hayat kurtardı

Erzurum'da halk otobüsü şoförü hayat kurtardı

Erzurum’da bir halk otobüsünde rahatsızlanan kadını, otobüs şoförü Murat Kamacı hızlı bir şekilde en yakın hastaneye götürerek hayatını kurtardı. Şoför Murat Kamacı, “Yaptığım kahramanlık değil bir vatandaşlık görevidir” dedi.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum'da bir halk otobüsünde fenalaşan kadını, şoför Murat Kamacı hızla hastaneye ulaştırdı. G1 hattında çalışan otobüs şoförü, kadını Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi acil servisine götürdü ve sağlık ekiplerine teslim etti. Atatürk Üniversitesi Kampüsü'nde seyir halindeyken, otobüste bir kadın yolcu aniden fenalaştı. Diğer yolcuların yardımıyla ilk müdahale yapılmaya çalışılırken, durumu kötüleşen kadını gören şoför Murat Kamacı, hemen kontrol merkeziyle irtibata geçti. Yolcuların da isteğiyle otobüsün rotasını değiştirerek en yakın hastaneye yöneldi.

Kadı yolcunun sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi üzerine rahatlayan Kamacı, "Kadın yolcumuzun rahatsız olduğunun ifade edilmesinden sonra aracı durdurdum ve bir durum değerlendirmesi yaptık. Kontrol merkezine de haber vererek aracı yakındaki hastanenin acil servisine doğru çevirdim. Diğer yolcular da bu yönde talepte bulundu. Yaptığımız şey bir vatandaşlık ve insanı görevidir. Asla bir kahramanlık olarak değerlendirilemez. Yolcumuzun sağlık durumunun iyi olduğunu da öğrendik. Buna sevindim" dedi.

Ayşe Nur ERDOĞDU Ayşe Nur ERDOĞDU/ Sabah

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.